Østfold flyttebyrå

 • Legger alt av feiringer til Torrevieja Her er Grete, Magne, Margareta og Morten Bjørlo samlet under jubileumsmidagen på restauranten El Meson de la Costa forrige lørdag.
 • Legger alt av feiringer til Torrevieja
  Margareta og Morten Bjørlo slo sammen sine 60-årsdager og inviterte til stor fest i Torrevieja. Her fra strand-party på La Mata forrige helg.

Legger alt av feiringer til Torrevieja

Bursdager og bryllup. Familien Bjørlo legger ofte alt av feiringer til favorittbyen Torrevieja. Sist helg var det 120-årsjubileum.

TORREVIEJA

Familien Bjørlo har benyttet seg av Costa Blanca og Torrevieja for både overvintringer og ferier siden 1998.

– Vi er veldig glad i Spania og Torrevieja og storkoser oss her, sier Grete Bjørlo (80). Sammen med ektemannen Magne (87) kjøpte de ferieboligen tilbake i 1998. I 2006 kjøpte sønnen Morten og kona Margareta Bjørlo naboleiligheten. Leilighetene i Torrevieja blir flittig brukt av også resten av familien, 21 i tallet, når de er tilgjengelige.

Forrige helg var det 120 års jubileum for Margaretha og Morten, som fylte 60 år henholdsvis 7. mai og 18. mars.

– Vi har valgt å feire de fleste av jubileene i familien her. Både mamma og pappa har feiret 80-årsdagene sine her, og i fjor giftet datteren vår Madeleine seg her i Torre del Moro-parken, kun noen steinkast fra leiligheten vår, forteller Morten Bjørlo.

Denne gangen ble det invitert 70 gjester fra Norge for å være med på en maraton-feiring.

Interessert i det som skjer i Torrevieja? Søk her blant flere enn 5100 saker

– Av de 70 personene som var invitert kom 63 reisende ned fra. Det synes jeg er imponerende en god oppslutning, sier Morten og smiler.

Han fortsetter:

– Det ble én ukes feiring fra tirsdag til tirsdag med arrangementer hver dag. Høydepunktene var strandfesten på strandbaren «Juanioto» på La Mata-stranden fredag og på restaurante «Meson del la Costa» lørdag.

– Vi må få anbefale stranbaren «Juanito» spesielt. Her har de en kokk med Michelin-stjerne i forkleet. Maten og servicen på strandbaren er noe av det beste vi har fått servert. Selv om kvelden kanskje utartet noe og kunne minne litt om en russefest etter mange timer på stranden, humrer Morten Bjørlo.

Et skår i gleden med bursdagsfeiring for familien ble det da Grete Bjørlo fikk frastjålet veske med alt av kredittkort, tre par briller og kontanter på flyplassen Alicante-Elche.

– Politiet tok tok tyveriet på alvor og skulle se igjennom alt av overvåkingsvideoer og kontakte oss, sier Morten Bjørlo.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no