Østfold flyttebyrå

 • – Meningsløst at Corvera-flyplassen ikke er i drift Fra en tidligere inspeksjon av den ferdig utbygde flyplassen som fortsatt ikke er tatt i bruk.

– Meningsløst at Corvera-flyplassen ikke er i drift

Vil vurdere å fly fra Murcia når flyplassen åpner.

MURCIA

Carlos Muñoz følger interessert med i utviklingen rundt åpningen av flyplassen på Corvera, Murcia. Etter hans mening er dette en meget bra flyplass og han sier at det er «meningsløst at denne flyplassen ikke er i drift», skriver La Verdad.

Muñoz er ingen hvem som helst i flybransjen. Han er grunnlegger av to lavpris-flyselskap, Vueling i 2004 og Volotea i 2012. Nå er han administrerende direktør i sistnevnte selskap.

Han mener flyplassen kan ha et kommersielt potensial og sier at Volotea vil vurdere flyvninger fra Corvera når den åpner. Han har mest tro på ruter som forbinder med Murcia med byer nord i Spania og med Italia og Tyskland.

For sitt eget selskap sin del ser Muñoz lyst på fremtiden. I 2015 gikk selskapet med overskudd for første gang og han tror på overskudd også i fremtiden.
– I år når vi en omsetning på rundt 260 millioner euro, til neste år havner vi på mellom 310 og 320 millioner, sier han.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Salsa for alle aldre

Han heter Alexis Creach, er ekte cubaner og stråler av rytme og energi. Nå har han startet nybegynnerkurs i cubansk Salsa.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no