Østfold flyttebyrå

 • Nå endrer Norwegian håndbagasje-reglene

Nå endrer Norwegian håndbagasje-reglene

For de billigste billettene.

OSLO/COSTA BLANCA

I dag bekrefter Norwegian at flyselskapet endrer håndbagasjereglene.

Det betyr at de som reiser på LowFare-billetter, de billigste, kun kan ha med en liten håndbagasje (maks 10 kilo) som får plass under setet.

Ekstra håndbagasje som skal i bagasjehyllen, må man betale for. Selv antyder Norwegian en håndbagasjepris på 90 kroner for interkontineltale reiser.

- Alle reisende kan fortsatt ta med seg håndbagasje, uansett billettype. Hvis man kun trenger en bag eller veske som får plass under setet foran, kan man velge den aller billigste billettypen vår uten tilleggskostnader. De som ønsker å ha med seg en liten trillekoffert som legges i bagasjehyllen, kan betale litt ekstra for dette eller velge en annen billettype, sier Cecilie Nybø Carlsen, leder for produktutvikling i Norwegian.

Endringene i regelverket innebærer også at den lille håndbagasjen alle kunder kan ha med seg er noe større enn tidligere, at vektbegrensningen på innsjekket bagasje øker fra 20 til 23 kilo, samt at kunder med fleksibel billett kan ha med seg 15 kilo i stedet for 10 kilo håndbagasje.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no