Østfold flyttebyrå

 • Nå er rivingen i gang

Nå er rivingen i gang

Det tok sin tid, men nå blir denne boligblokken i Torrevieja omsider revet.

TORREVIEJA

Men store maskiner blir ikke å se i forbindelse med rivingen av den seks etasjers høye "La Ballena", ikke før tidligst i januar. Det meste av rivingen skal nemlig forgå for hånd, forteller byråd Fanny Serrano. 

Den utradisjonelle måten å rive bygget på medfører at det vil ta fire måneder før jobben er gjort. Metoden er valgt for å unngå at bygget faller sammen ukontrollert og for å hindre at rivingen skader nabobyggene.

Nå i starten vil trafikken i calle Pedro Lorca ikke bli berørt, heller ikke adgangen til garasjene i de nærliggende boligblokkene. Men det kan skje på et senere tidspunkt.

Bystyret beordret bygget fraflyttet for elleve år siden på grunn av de store skadene og faren for kollaps. Eierne nektet å betale for rivingen og kommunen tar nå kostnaden selv ved å rive blokken.

«La Ballena» ble bygd på 60-tallet og var en av de første boligblokkene i byen med lokaler på bakkeplan i tillegg til fem etasjer med boliger. Det ble brukt asbest i byggematerialene, noe som nå er forbudt. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Fire flotte strender uten mas og kjas

Det krystallklare vannet, naturstiene og liten tilstrømningen av andre turister er noe av det du kan ha glede av her på de «hemmelige» strendene.

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no