Østfold flyttebyrå

 • Nå feirer de 10 år med samhold og malerglede Damene på Gran Alacant ønsker hjertelig velkommen til salgsutstilling og markering av deres 10-års jubileum lørdag 19. oktober. Her ser vi fra venstre: Tone Fagerstedt, Vigdis Bentsen Zeddeman, Anne Ingunn Andersen, Inger-Ellen Bølstad, Line Stiberg og Aase Villanger Nielsen.

Nå feirer de 10 år med samhold og malerglede

Den norske klubbens malegruppe på Gran Alacant fyller 10 år 19. oktober. Nå blir det feiring med vernissage og god drikke.

GRAN ALACANT

Den humørfylte og sosiale gjengen med kunstnersjeler er godt i gang med planleggingen av gruppens første 10 år på Gran Alacant.

– Vi er et par medlemmer som har vært med fra starten. Det har vært noen utskiftninger opp gjennom årene, men vi har beholdt det gode samholdet og interessen for å male. Nå er vi 10-11 medlemmer som møtes jevnlig for både å male og hygge oss, sier Anne Ingunn Andersen. Hun er en av de som har vært med siden oppstarten.

Hver tirsdag fra klokken 15-18 møtes damene som kommer nesten fra hele Norge.

– Kjemien mellom oss er fantastisk og vi har stor glede av å møtes på denne måten. Interessen for å male har vi felles og vi er i stort sett den samme alderen og har derfor også mange andre felles «problemer» vi får luftet ut her. Vi har stor støtte i hverandre.

Noen av damene har lengre bakgrunn som kunstner enn andre.

– Noen av oss har flere kurs og har holdt på med å male i flere år før vi møttes her. Det er til stor hjelp at noen kan videreføre det de har lært og de forskjellige teknikkene til andre, sier Vigdis Bentsen Zeddeman. Da får vi en progresjon i malingen vår.

– Dette er en hobby som betyr mye for oss. Vi merker jo ikke at tiden går når vi er i flytsonen her, sier Aase Villanger Nielsen.

Nå blir det en mulig kunst-tur i nær fremtid.

– Vi har snakket om å ta turen til Madrid, der er det mer enn nok av godbiter å få med seg. Ellers vet vi det er flere interessante steder å besøke også her på kysten. Vi får ta en runde på det når alle er tilstede. Nå ønsker vi så mange som mulig velkommen til vår vernissage som også er en salgsutstilling. Bildene våre har en startpris på cirka 50 euro, avslutter Line Stiberg.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no