Østfold flyttebyrå

 • Nå har Robert åpnet sin fjerde restaurant Forrige uke ble «Osteria Amore» åpnet. Dette er det fjerde utestedet Robert Johansen nå driver i det lille tettstedet San Miguel de las Salinas.
 • Nå har Robert åpnet sin fjerde restaurant
  I samme gate, Roenda Oeste, som hans restaurant «Burger & Taco» ligger Robert Johansen sin nyeste satsing «Osteria Amore».

Nå har Robert åpnet sin fjerde restaurant

Restauratør, kokk og utbygger Robert Johansen ligger ikke på latsiden.

SAN MIGUEL DE LAS SALINAS

Forrige uke åpnet han sin fjerde restaurant, en italiensk restaurant, og han er godt i gang med å planlegge åpning av en femte.

Fra før driver Robert Johansen restauranten Las Cuevas og tapasbaren med samme navn, samt Burger & Taco i San Miguel de Salinas. Forrige onsdag åpnet han sitt fjerde spisested i den lille spanske byen.

– Jeg har en forkjærlighet for det italienske kjøkkenet og reiser hvert år til Toscana. Derfor ble det en italiensk restaurant denne gangen, sier Johansen.

Byen har ny reguleringsplan og det foreligger en konsesjon på å bygge 5000 nye boliger i tettstedet som ligger en 20 minutters kjøretur fra Torrevieja.

Trenger du leiebil i Spania? Sjekk ut mulighetene her - gratis norsk servicetelefon + prisgaranti

– Det har blitt en oppblomstring av mange nye forretningsdrivende her. Jeg tror San Miguel blir en by og vi ser at kysten kommer nærmere og nærmere, sier Johansen med et smil.

Han fortsetter:

– Jeg vet at denne gaten, hvor to av spisestedene mine ligger, vil bare bli mer og mer trafikkert etterhvert. Derfor vil jeg snart åpne et tredje spisested her i gaten. Mitt femte totalt i San Miguel.

Den nye italienske restauranten «Osteria Amore» ble totalrenovert før åpningen forrige onsdag.

– Besøket til nå har vært over all forventning. Dette stedet skal være et tillegg til de andre spisestedene mine og her er det lunsjmeny til 10 euro, mens det er en kveldsmeny til 20 euro. 

Jeg har per i dag 24 heltidsansatte og jeg trenger flere. Med syv timers skift holder det akkurat med personell til å holde spisestedene jeg har i grottene åpent på kveldstid. Så har jeg lunsjtilbudene her i gaten. Det er mangel på kvalifisert personell, sier Johansen.

– Vi hadde 60 spisegjester første kvelden og hele 80 personer kvelden etter. Det er jeg selvsagt kjempefornøyd med, sier den travle kokken.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no