Østfold flyttebyrå

 • Nå kan du bli med på malerkurs Kursholder billedkunstner Hans Peter Fjugstad og arrangør Cecilie Netteland ønsker velkommen til et annerledes og spennede malerkurs 17. - 24. oktober i den herskapelige villaen Casa Illana i Alfaz del Sol i Alfaz del Pi.

Nå kan du bli med på malerkurs

Cecilie Netteland tilbyr malerkurs med den norske billedkunstneren Hans Peter Fjugstad i herskapelige omgivelser i Alfaz del Pi.

ALFAZ DEL PI

Den sjarmerende villaen Casa de Illena på Foya Blanca i Alfaz del Pi er kjent for stedet hvor det arrangeres private selskaper som konfirmasjoner, bursdager og bryllup. Stedet har plass til 10 - 80 personer og har åtte sjarmerende dobbeltrom for utleie.

Eier av Casa de Illena, Hans Peter Mørch, tilbyr fra høsten også å leie ut stedet med bevertning og overnatting til firmaer og bedrifter som for eksempel ønsker å holde kurs eller seminarer. 

Det første kurset arrangeres av norske Cecilie Netteland som bor og arbeider i Albir. Hun er utdannet dameskredder og har i over 20 år jobbet med tekstil og interiør og gründer innenfor kunst og design.

Finn hjelp i vår bransjeguide - en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

Kurset som går fra 17. - 24. oktober er et annerledes malerkurs med fokus ikke bare på maleglede, men på en totalopplevelse med et herskapelig opphold i rolige og naturskjønne omgivelser, rekrasjon, utflukter og siste men ikke minst nydelig mat og drikke. Undervisningen blir ledet av den annerkjente norske billedkunstneren Hans Petter Fjugstad som arbeider og bor i Altea og som har holdt utallige kurs og kunstutstillinger i området, i Norge og andre europeiske land.

– Dette stedet har en fantastisk atmosfære og en sentral beliggenhet med en eksepsjonell utsikt mot Albir, Altea, Calpe og Benidorm. Et perfekt kurssted og også et perfekt utgangspunkt for utflukter. Kurset er åpent for alle uansett alder og erfaring. Og undervisningen vil bli tilpasset den enkelte deltager. Transport fra flyplassen, kursmateriale, bevertning, overnatting og spennende utflukter er i inkludert i kurspakken, sier Cecilie Netteland til Vikingposten.

Interessert i det som skjer i Alfaz del Pi? Her får du oversikten

Hun understreker at kursdeltakerne kun trenger å kjøpe flybilletter på egenhånd.

Hvorfor setter du i gang malekurs?
– Jeg synes Costa Blanca har utrolig mye å by på. Ikke bare sol og strand, men området er også spekket med kunst- og kulturtilbud som kanskje mange ikke har «oppdaget» ennå. Derfor ønsker jeg å tilby malekurs for nybegynnere og erfarne slik at de sammen kan la seg inspirere til nye kunstneriske uttrykk og utvikle sine ferdigheter. Samtidig som fantastiske omgivelser, god mat og drikke, utflukter til blant annet vingårder, gallerier og museer kan være med på å inspirere og gi skaperglede.  

Billedkunstner Hans Petter Fjugstad sier fokuset på kurset er «skaperglede».

– Kurset blir lagt opp utifra den enkeltes nivå og de kan velge om de vil male med akryl eller oljemaling. Ved kurspåmelding gir man beskjed om hvilke behov man har og vi hjelper til med innkjøp. For nybegynnere som ikke har noen erfaring har jeg laget en startpakke. Alt maleutstyr er inkludert i kursprisen, sier Fjugstad som håper å møte både nybegynnere og erfarne på høstens malekurs og ser frem til dager spekket med kunst- og kulturelle opplevelser.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no