Østfold flyttebyrå

 • Nå kan du bli oppdatert på det spanske helsesystemet Her på Palacio de la Musica i Torrevieja-sentrum blir det informasjon om helsevesenet i Spania.

Nå kan du bli oppdatert på det spanske helsesystemet

Alle kan delta.

TORREVIEJA

Torrevieja kommune i samarbeid med stiftelsen Casaverde holder konferanse for skandinaver om det spanske helsesystemet den 10. mars på Palacio de la Musica, og alle er velkommen til å delta.

Målet med konferansen er å informere den norske kolonien om deres rettigheter, og de ressurser som er disponible for en best mulig livskvalitet. Når man bor i utlandet er det å være oppdatert på tilgjengelige ressurser en utfordring og forvirrende oppgave dersom man ikke har god bistand.

Casaverde har over 25 års erfaring med å ta vare på mennesker som er berørt av funksjonshemminger, og med å gi nevrologisk og fysisk rehabilitering til mennesker i alle aldre.

– Vi hører til en gruppe som eier og har mye å gjøre med sykehus og pleiehjem. Vi vil gjerne styrke det sosiale fellesskapet. Derfor holder vi foredrag for å informere utlendinger i Spania om deres rettigheter når det kommer til helsetjenester. Vi har egne foredrag for blant annet tyskere, briter og skandinaver. Konferansen den 10. mars er for sistnevnte, sier leder av Casaverde, Carlos Sanchez.

– Skandinaver flest har lest seg opp om det spanske helsesystemet, men vi har fått tilbakemeldinger om at de ikke visste at de har akkurat de samme rettighetene som spanjoler. Er man fastboende etter en viss periode har man det, forklarer Sanchez til Vikingposten.

Foredragene vil foregå på engelsk, men det vil være en norsk tolk til stede. 
– Det er begrenset med plasser ledige til konferansen, men jeg oppfordrer flest mulig til å delta. Ved interesse kan man sende mail til info@grupocasaverde.com, sier Sanchez.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Klar, ferdig, julemarked

Et 50-talls personer sto klare da Sjømannskirken i Torrevieja åpnet porten for årets julemarked klokken 12.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no