Østfold flyttebyrå

 • Nå skal «alle» feriere på landet

Nå skal «alle» feriere på landet

Voldsom etterspørsel.

 

COSTA BLANCA

Et hus med hage og basseng i landlige omgivelser er et feriealternativ som interesserer mange spanjoler i disse dager. Det fremstår som en sikker måte å feriere på sammen med familie og venner, skriver Informacion.

De som leier ut ferieboliger i landlige strøk i innlandet har opplevd en skikkelig oppgang siden alarmtilstanden ble innført. Alt tyder på at denne delen av turistmarkedet vil oppleve en sommer uten sidestykke. De siste ukene skal antallet reservasjoner ha tredoblet seg i Valencia-regionen. 

I Valencia-regionen er 72 prosent av overnattingsstedene som er til leie i rurale områder. Da dreier det seg om hele boliger, ikke rom. 

– Det er veldig positivt i disse dager, sier Henar Gómez, kommunikasjonssjef for utleieportalen Clubrural, som legger til at bestillingene har økt med hele 276 prosent den siste uken.

En annen portal for utleie av ferieboliger på landet er Casarurales. De melder om at allerede er over 71 prosent av boligene de disponerer i Alicante er utleid i juli og over 76 prosent i august. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no