Østfold flyttebyrå

 • Nå skal de synge med Jørn Hoel Disse skal være koret til Jørn Hoel under hans konsert på Casa de Cultura i morgen. Fra venstre; Marit Nyberg, Siw Iren Tomren, Silje Lyng Bjelkarøy, Arild Herigstad, Tove Kvernvik, Annette Slåtten og Erland Dalen.
 • Nå skal de synge med Jørn Hoel
  Trekløveret Erland Dalen (t.v.), Claudia Thorn og Siegmund Watty har hatt en travel uke med de forskjellige arrangementene tilknyttet Spansk-Norske dager, som denne gangen ble organisert for 17. gang. 
 • Nå skal de synge med Jørn Hoel
  Svein Svendsen, kona Ranveig og Birgir Paturson hadde gledet seg til gla-jazz med Gyldenløwe Brygge fra Drammen, og fikk også med seg kunstutstillingen før konserten startet.
 • Nå skal de synge med Jørn Hoel
  Solveig Tømte (t.h.) og hennes venninne Margun Wetlesen koste seg på konsert. 

Nå skal de synge med Jørn Hoel

Spansk-Norske Dager går mot slutten.

ALFAZ DEL PI

Det har vært en uke med mye bra kultur og underholdning. Fredag avsluttes begivenheten med konsert av Jørn Hoel.

Startskuddet for Spansk-Norske Dager gikk forrige fredag med en glimrende konsert med unge norske og spanske talenter. Konserten åpnet med den 22 år gamle fiolinisten Ormar Maidre Aarvik fra Bergen, etterpå var det klaverspill med 13-årige Luis, og til slutt sang den 19 år gamle sopranen Annika Synnøve Beinnes fra Høyanger.

– Det ble en vakker konsert, sier Claudia Thorn, som hjelper til å organisere Spansk-Norske dager. Vi er heldige vi som bor her i området og kan oppleve slik flott kultur, og det helt gratis. Kunstutstillingen ble også veldig fin. Det var mange som interesserte seg for bildene. 

På mandag ble det gla-jazz med Gyldenløwe Brygge, som fikk med seg publikum fra første stund. 
– Dette var gøy, sier Solveig Tømte. Jeg kom sammen med en venninne, og vi syntes begge at konserten var helt fantastisk. Veldig flinke musikere som fikk oss til å føle at vi var i New Orleans. Men jeg reagerte på at det var så mange ledige plasser i salen. Jeg hadde forventet at mange flere møtte opp på denne flotte konserten. 

Begivenheten alle ser frem til er konserten med Jørn Hoel, som for andre gang opptrer under Spansk-Norske Dager. 

– Et stort publikum var tilstede forrige gang Hoel hadde konsert her, og vi håper på fullt hus den gangen også, sier Erland Dalen, som sammen med Siegmund Watty arrangerer Spansk Norske Dager for 17. gang. 

– Det blir kjente sanger som «Har en drøm», «Ei hand å holde i», «Lost in the tango og mange kjente sanger fra Hoels lange karriere. Vi regner med et stort publikum, men det er enda plasser ledige og billetter kan kjøpes ved inngangen til konserten, opplyser Dalen.

Arrangørene har ordnet med et kor som skal synge flere sanger sammen med Hoel. Flere av sangerne jobber ved den norske skolen i Alfaz. En av dem er Marit Nyberg.

– Dette gleder jeg meg mye til! Jeg var også med forrige gang Hoel hadde konsert her. Jeg ser frem til en stor opplevelse. 

Tove Kvernvik og hennes mann Arild Rune Herigstad skal også synge i koret, og har øvd mye til den store begivenheten.

– Jeg synes det var veldig moro å bli spurt om å være med, sier Kvernvik. Selvfølgelig er jeg veldig spent. Jørn Hoel var jo en av mine norske favorittartister i ungdomstiden. Tenk at jeg får anledning til å være kordame for denne kjekke musikeren! Mannen min gleder seg like mye som meg. Han er vant til å synge, og har hjulpet meg mye når vi øver.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no