Østfold flyttebyrå

 • Nå skal disse stenges og fjernes

Nå skal disse stenges og fjernes

Dårlig kapasitet og vanskelig vedlikehold er årsaken.

TORREVIEJA

Torrevieja kommune ønsker å stenge de fleste underjordiske søppelcontainere i byen. Det er satt opp konvensjonelle søppelcontainere på de fleste steder i Torrevieja hvor det ble installert underjordiske søppelcontainere for en del år tilbake.

Byråd Carmen Gómez (PP) sier, ifølge Informacion, at de fleste av disse kun har en container og at det ikke er tilstrekkelig i ferier og høytider. Før sommeren har kommunen nå stengt de fleste av de underjordiske containerne og satt opptil tre konvensjonelle ved siden av de stengte. Hensikten er å unngå at søppelet blir satt på fortauet. 

Kun de punktene der det er mer enn en container under jorden er fortsatt åpne. De gjelder for eksempel på paseo de Juan Aparicio. På sikt vil byen kvitte seg med alle de underjordiske containerne.

Flere av de underjordiske containerne har aldri vært i bruk. I 2009 fikk selskapet Sedesa en kontrakt på rehabilitering av calle Caballero de Rodas, verd 3,4 millioner euro. 

Selskapet utførte et katastrofalt dårlig arbeid, men fikk utbetalt alle pengene. Selskapet betalte derimot ikke alle underleverandører. Det gjaldt  blant annet selskapet som leverte de underjordiske containerne, Técnica de Contenedores Subterráneos. Selskapet fikk et rettsavgjørelse på at containere måtte forsegles på grunn av manglende betaling. 

Lederen for Técnica de Contenedores Subterráneos, Manuel Sánchez har advart byrådet etter å ha fått vite at det planlegger å fjerne containerne når en ny kontrakt trer i kraft. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no