Østfold flyttebyrå

 • Nå skal han lede 17. mai-toget for 28. gang Tim Kindem er ny honorær generalkonsul, men vil fortsatt holde til på sitt kontor ved Consulting Costa Blanca.

Nå skal han lede 17. mai-toget for 28. gang

De fleste henvendelsene har gått på nedleggingen av «konsulatet». Selv er Tim Kindem (57) mest opptatt av 17. mai-feiringen.

TORREVIEJA

Den nye honorære generalkonsulen fortsetter som næringsdrivende i Torrevieja selv om ansvarsområdet for det nye honorære generalkonsulatet nå dekker provinsen Alicante her i Valencia-regionen og provinsen Almeria i Andalucia samt regionen Murcia.

Det har blitt mange henvendelser til konsulatet og Kindem sitt firma Consulting Costa Blanca (CCB) etter nyheten om at konsulatene i Torrevieja og Benidorm stenger dørene fra sommeren av.

– Jeg tror 90 prosent av alle telefoner har vært spørsmål om når jeg flytter til Alicante og om våre kunder nå må reise til Alicante fremover, sier Tim Kindem til Vikingposten. Som jeg fortalte i forrige uke blir jeg fortsatt å finne i Torrevieja og på mitt kontor i calle Patricio Perez. Men selvsagt blir det flere turer til det nye generalkonsulatet i Alicante, og det blir selvsagt mange flere nordmenn som nå hører til samme konsulat enn tidligere. Og det er distriktet nord for Alicante by som jeg nå også får under mitt område. Men dette vil ikke gå utover min daglige drift her i byen, understreker den nye honorære generalkonsulen.

Fredag er det 17. mai og som de siste 27 årene vil Tim Kindem lede 17. mai-toget gjennom Torreviejas gater.

– Det må være det 28. året jeg leder toget. Jeg mener første året var i 1991 og da startet toget ved tidligere hotell Delfin, som Tore Dale drev den gangen, mimrer konsulen.

– Ta med at vi har forandret noe på ruten toget følger i år. Vi har konsentrert ruten mer i gågatene i sentrum, men oppmøte er fremdeles ved statuen «Hombre del Mar» og vi ender opp på Paseo Vista Allegre, som de foregående årene, avslutter Kindem. 

For ordens skyld dette er ruten for årets 17. mai-tog og det starter å gå klokken 11.00: Paseo de la Libertad - Paseo Vista Alegre - calle Consepción - calle Ramon Gallud - calle José Martinez Ruiz Azorin - Paseo Vista Alegre.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no