Østfold flyttebyrå

 • Nå takker Pål av Søndag blir det avskjedsgudstjeneste for Pål Hammond-Moe på La Siesta i Torrevieja.
 • Nå takker Pål av
  Pål vil fortsette å skru lyd for kirkens konserter også fremover. – Sang og musikk er en hobby jeg alltid har vært og er opptatt av, sier den avtroppende vaktmesteren.
 • Nå takker Pål av
  Pål Hammond-Moe sitt kontor bærer preg av mange års tjeneste for vaktmesteren. – Jeg "gråt" meg til dette lille kontoret da Helge Pettersson var sjømannsprest her. Nå blir det ryddesjau.

Nå takker Pål av

Pensjonerer seg som vaktmester og assistent etter 12 års tjeneste i Sjømannskirken i Torrevieja.

TORREVIEJA

Pål Hammond-Moe startet som frivillig i kirken tilbake i 2003 og ble fast ansatt i 2007. Nå går han av som alderspensjonist etter å ha fylt 67 år tidligere i år.

– Kirken har vært en flott arbeidsplass som jeg tar med meg mange fine minner fra. Selv om jeg vil fortsette som frivillig med ansvar for kirkekonsertene, blir det vemodig å slutte her etter så mange år. Det har også vært utfordrende å vedlikeholde et såpass stort kirkebygg, forteller den alltid behjelpelige og trivelige vaktmesteren på La Siesta.

Pensjonsplanen var at Pål og kona, Britt Stene, skulle kjøpe seg bobil og reise etter at også hun skulle gå av med pensjon om et par år.

– Slik gikk det dessverre ikke, Britt døde i mai etter et noen år med sykdom. Jeg må innrømme at jeg gruer meg litt til søndag, da det vil være en person som mangler. Selv om hun var syk i en lengre periode kom slutten brått, forteller Hammond-Moe.

– Vi var gift i 25 år og fikk med oss sølvbryllup.

Fra høsten flytter datteren hans til Costa Blanca og han har også en motorsykkel som han vil få mer tid til å benytte.

– Det blir fint med datteren i nærheten fremover, og jeg har heller ingen planer om å flytte til Norge som pensjonist. Etter så mange år her er jeg godt integrert, og føler meg som en turist i Norge, avslutter vaktmester og assistenten Hammond-Moe.

Søndag blir det avskjedsgudstjeneste i Sjømannskirken.

 

 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no