Østfold flyttebyrå

 • Naken nordmann i trøbbel: Låste seg ute fra rommet Jacob Lund (innfelt) fikk en litt lei start på Syden-ferien på Radisson-hotellet.
 • Naken nordmann i trøbbel: Låste seg ute fra rommet
  Jacob Lund er velkjent i det norske idrettsmiljøet etter mange år som sponsorsjef i DnB.

Naken nordmann i trøbbel: Låste seg ute fra rommet

Jacob Lund fikk en lei opplevelse første natt på Radisson i Arguineguin. 

Jacob Lund, den tidligere sponsorsjefen til DnB, er på ferie og sjekket inn på Radisson i Arguineguin på Gran Canaria fredag ettermiddag.

– Jeg sjekket nok ikke dørene på rommet godt nok før jeg la meg ved 23-tiden etter et lite glass vin på balkongen. For da jeg måtte på toalettet lørdag morgen klokken 04.50 var jeg nok ikke våken nok, før hotellromdøren slo seg igjen med et klikk og der sto jeg i nettoen ute i gangen med låst rom. Den følelsen er ganske så jæ..., forteller Lund til Spaniaavisen.

– Hva har jeg gjort nå, var vel den første tanken som slo meg, for så å bli løsningsorientert. Jeg skjønte jeg måtte komme meg til resepsjonen som ligger i 11. etasje, jeg bor selv i 4. etasje.

– Vel fremme i resepsjonen fikk jeg nattportieren aller først til å vise meg toalettet, som jo var grunnen for at jeg hadde stått opp. Det gikk greit og nattportieren, som hadde et smil på lur, kunne fortelle at dette var slett ikke uvanlig og jeg fikk en ekstra nøkkel slik at jeg kunne komme meg tilbake på rommet mitt.

– Hell i uhellet var at jeg heldigvis ikke møtte noen under min reise i nettoen på hotellet, sier Jacob Lund med en god porsjon selvironi.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no