Østfold flyttebyrå

 • Nissene tok nyttårsbadet Det var litt av et liv på stranden da over 100 nisser og noen av deres kamerater kom for å ta sitt tradisjonelle nyttårsbad. Det tok ikke lang tid før det vrimlet med glade nisser i det kalde vannet.
 • Nissene tok nyttårsbadet
  Havguden Neptun var også til stede, ikledd en havfruhale for anledningen.
 • Nissene tok nyttårsbadet
  Runhild Høgelid har sett på nissebadet i mange år, men syntes det var ekstra morsomt i år da hun for første gang hadde selskap av datteren Emily.
 • Nissene tok nyttårsbadet
  Familien Kolstad er på ferie og ville ikke gå glipp av den populære begivenheten. Fra venstre, Odd Kolstad, Mathias Kolstad, Elise Kristiansen, Thomas Kolstad og Rose-Marie Kolstad.

Nissene tok nyttårsbadet

Se flere bilder her. 

 

ALBIR

Forventningene var store blant publikum da over 100 lettkledde nisser og deres venner inntok stranden. Etter en real omgang med «photo shoot», stormet de ut i sjøen.

Det ble litt av et liv da de fargerike nissene dukket opp og nærmest overtok stranden, som var pakket med mennesker. Fotografene stod på rad og rekke, og folk heiet nissene frem.

– Det som er så gøy med denne begivenheten er at det er så mange forskjellige nasjonaliteter som dukker opp hvert år, sier havguden Neptun, som for anledningen er ikledd en havfruehale.  

– Det tar alltid litt tid før vi kommer oss ut i sjøen, det er jo så mange som vil ta bilder av oss, gliser han bredt. 

Noen minutter senere kappløper deltakerne for å være først ute i vannet. Plutselig vrimler det med nisser i den blå sjøen.

– Det er 11 år siden jeg var med på denne begivenheten første gang, og jeg synes fremdeles det er veldig gøy å se på, smiler Runhild Høgelid. Jeg synes å huske at den gang var det enda mer folk, og at de måtte svømme lenger ut. Det er ikke hvert år jeg får dette med meg, men jeg synes det er artig å se disse tøffe nissene hive seg uti det kjølige middelhavet. Datteren min Emily er veldig opptatt av nisser, og hun hadde store øyne da hun fikk være så nær nissene. 

Det er ikke noen pyser det er snakk om, så nissene forblir i vannet noen minutter. De har nå fått selskap av bade fastboende og turister, og en av dem er Mathias Kolstad.

– Vannet er litt kaldt, men man tenker ikke så mye på det på grunn av den utrolig gode stemningen, man blir litt gira. Jeg synes dette var veldig gøy, og et flott initiativ. Jeg håper å få med resten av familien til neste år.

 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no