Østfold flyttebyrå

 • Norsk firma bygger luksusvillaer på La Mata Betongsålen er støpt og Robert Keim-Varslot vil være klar med det første av tre hus før jul 2017.
 • Norsk firma bygger luksusvillaer på La Mata
  Slik ser villaene ut på tegnebrettet.

Norsk firma bygger luksusvillaer på La Mata

Trondheimsfirmaet Rostu og daglig leder Robert Keim-Varslot (36) er i gang med oppføringen av tre luksusvillaer i andre linje på La Mata-stranden.

TORREVIEJA

Utbyggerne fra Midt-Norge har drevet entreprenørskap i over 20 år. Med en omsetning på 125 millioner i 2016 øker de nå virksomheten og satser utenlands med sitt første prosjekt i Torrevieja.

– Mine foreldre kjøpte feriebolig her for mange år siden. Jeg har derfor selv vært her mye og trives veldig godt her, sier verdalingen Robert Keim-Varslot til Vikingposten.

Han fortsetter:
– Vi har fulgt boligutviklingen på Costa Blanca nøye og sett både oppturen og nedturen. Men nå er det på full fart forover igjen. Vi har kun lagt ut prospektet på Facebook og Instagram, og vi har aldri opplevd en så stor interesse for noe annet tidligere.

Sålen til de tre frittstående villaene er støpt og det første huset skal stå ferdig før jul.

Trenger du leiebil? Sjekk ut alle mulighetene her - gratis norsk servicetelefon + prisgaranti

– Vi er godt i gang, og vi vil få opp noe mer fysisk snart. Men det blir byggestopp i juli og august på grunn av ferieavvikling og turistinvasjon i Spania og her på La Mata. Dette første prosjektet er også en erfaring for oss og for våre videre prosjekter. Det er mye nytt å sette seg inn i og vi får med dette prosjektet sjekket ut hvordan alt fungerer, sier Keim-Varslot.

Husene vil inneholde det meste av hva man måtte ønske seg. Alt fra svømmebasseng til innebygd grill på takterrassen.

– Husene på hver side koster 845.000 euro, mens huset i midten har en pris på 795.000 euro. Vi er klar over at dette er en prisklasse for de som vil ha noe ekstra, men det er også noe annet enn det nordmenn kjenner fra før. Dette er for en kundegruppe som krever litt mer, er litt nøyere og vil ha det eksklusive, sier Robert Keim-Varslot.

– Vi har veldig gode samarbeidspartnere og vi er opptatt av trygghet. Derfor vil vi være veldig tydelige og konkrete overfor våre kjøpere.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no