Østfold flyttebyrå

 • Norsk glajazz-orkester inntar Costa Blanca

Norsk glajazz-orkester inntar Costa Blanca

Dixieland-orkesteret Gyldenløwe Brygge Swing Ensemble har de siste to årene turnert i Costa del Sol-området.

COSTA BLANCA

I november kommer de til Costa Blanca for å gjøre tre konserter. 

Lørdag den 4. november er det en «jazz-middag» på hotell Masa i Torrevieja. Og mandag den 6. november står Den norske klubben Costa Blanca i Alfaz del Pi for tur, mens turnéen avsluttes med en konsert i Sjømannskirken i Torrevieja tirsdag den 7. november.

Orkesteret spiller skikkelig glajazz fra New Orleans og krydrer dette med litt anekdoter og bakgrunn om de forskjellige låtene. 

Sett denne? "Big Hand" med konserter på Costa Blanca og Costa del Sol

– I fjor spilte vi på den nordiske foreningen AHN sitt 15-års jubileum for et fullsatt kulturhus i Nerja. Og Gyldenløwe Brygge Swing Ensemble var eneste trekkplaster. Etter nærmere to timer og 15-16 låter, ville ikke publikum slippe oss av scenen og forlangte ikke mindre enn tre ekstranummer. Gutta i bandet «fikk fot» av all applausen fra salen og spilte over evne, forteller trommeslager Erik Fingalsen. Han spiller også i Drammen Symfoniorkester.

- Gyldenløwe Brygge Swing Ensemble legger vekt på kontakten med publikum og forsøker å skape en uformell tone, men hvor musikken som presenteres skal være med presisjon og rytme. De har hatt en travel høst med konserter under Elvefestivalen i Drammen samt innspilling av ny CD, som selvsagt blir å kunne kjøpe under konsertene, heter det i vaskeseddelen.

Gyldenløwe Brygge Swing Ensemble består av: Steinar Leite: tuba. Runar Gustavsen: banjo/gitar/vokal. Steinar Hannevig: klarinett/sax’er. Bjørn Skjelbred: trompet.
Arvid Tangerud: trombone/vokal og 
Erik Fingalsen: trommer.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no