Østfold flyttebyrå

 • Norwegian blir med til den nye flyplassen

Norwegian blir med til den nye flyplassen

Når San Javier-flyplassen stenger i januar neste år blir Norwegian med på «flyttelasset» til Corvera.

MURCIA

– Norwegians flygninger vil bli flyttet fra Murcia-San Javier (MJV) til Región de Murcia International Airport (RMU) fra januar. Vi vil sende ut informasjon til passasjerer og oppdatere destinasjonen på nett om kort tid, forteller Astrid Mannion-Gibson i Norwegian til Vikingposten.

Den nye flyplassen en drøy halvtimes kjøring inn i landet fra Mar Menor, har stått ferdig i flere år. Etter mye frem og tilbake er det klart at Corvera skal tas i bruk fra 13. januar 2019. Flere selskaper har allerede gjort det klart at de flytter sin virksomhet hit. Og nå vil også Norwegian begynne å fly til Corvera.

Passasjeravgiftene som flyselskapene må ut med, skal ligge mellom 30 og 39 prosent lavere her enn ved Alicante-Elche-flyplassen. Det håper Aena skal være med på å gjøre flyplassen attraktiv for selskapene.

På hjemmesiden til Norwegian ligger det inne flyvninger fra Oslo Gardermoen til Corvera fra april, og da med avganger onsdager og lørdager. Også Trondheim lufthavn Værnes og Bergen Flesland kommer opp med avganger på nettsiden til Norwegian. Fra disse stedene er det snakk om en sommerrute fra midten av juni måned.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no