Østfold flyttebyrå

 • Norwegian-fly forsinket fra Alicante Det ble lenge å vente før avgang for passasjerene som skulle til Oslo søndag morgen. Foto: Cathrine M. Lunde
 • Norwegian-fly forsinket fra Alicante
  Flyet til Oslo er nå i luften etter et par timer med venting på flyplassen Alicante-Elche.

Norwegian-fly forsinket fra Alicante

Misnøye med informasjonen.

Norwegian sitt fly fra Alicante til Gardermoen som skulle tatt av klokken 07.55 gikk først klokken 09.25 ifølge Norwegian sin pressekontakt.

– Vi har fått enkle beskjeder, men det er langt mellom informasjonen. Forskinkelsen skal skyldes noen form for kontroll over fransk luftrom. Det er mange  kontrabeskjeder, men det ser ut til at vi kanskje får ta av nå straks klokken 09.30 sier Cathrine M. Lunde fra kabinen.

– De har etter sigende nå fått alternativ rute som er mye lengre. Det er med dårlig informasjon fra personale og kaptein, og heller ikke noe mat/drikke å få. Det er frustrerende.

– Forsinkelsen skyldes problemer med luftfartskontrollen i Frankrike, derfor er det lav kapasitet i fransk luftrum. Jeg vil gjerne beklage forsinkelsen overfor de berørte passasjerer og ber om forståelse for, at dette er et myndighedssystem og er derfor utenfor vår kontroll, sier Andreas Hjørnholm, presseansvarlig i Norwegian til Spaniaavisen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no