Østfold flyttebyrå

 • Ny runde med audition til norsk TV-dokumentar fra Costa Blanca Vegard Olsen holder audition både nord og sør på Costa Blanca de nærmeste dagene.

Ny runde med audition til norsk TV-dokumentar fra Costa Blanca

Her kan du møte opp nord og sør på Costa Blanca.

ALBIR

Programleder Vegard Th. Olsen, kjent også under artistnavnet «Short Cut» Olsen, kom for to dager siden til Albir for å fortsette arbeidet med å finne nordmenn som ønsker å være med i dokumentaren om nordmenn på Costa Blanca.

- Arbeidet med å plukke ut aktuelle personer er i full gang, men vi ønsker flere for å ha et større utvalg. Mange nordmenn som bor her fast eller oppholder seg her i perioder, har meldt sin interesse. Flere av dem er aktuelle, men vi ønsker å få enda flere nordmenn «på banen», sier Olsen til Spaniaavisen.

Forarbeidet er viktig, derfor er en grundig research nødvendig for å finne frem til personer som representerer det norske miljøet.

- Derfor setter vi nå igang med nye auditioner, sier Vegard Th. Olsen til Spaniaavisen og ønsker nordmenn velkommen på audition.

Audition i Albir er i morgen klokken 12.00 på Hotel La Rivera ved strandpromenaden og i Torrevieja tirsdag 23. september klokken 15.00 på Bar Carlos.  

Den første audition var på restaurant Bessi i Albir 2. september

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no