Østfold flyttebyrå

 • Nye vedtekter for kjæledyr i Alicante

Nye vedtekter for kjæledyr i Alicante

Skal slå ned på bjeffing - innfører begrensninger.

ALICANTE

Det har vært høy temperatur i diskusjonen om kjæledyr i Alicante de siste årene. Det er mange som krever mer plass til kjæledyrene sine, andre krever mer sivilisert oppførsel fra eierne, skriver Informacion.

Byregjeringen bestående av PP og Cs legger nå fram forslag til nye vedtekter når det gjelder kjæledyr. 

Blant nyhetene i dette forslaget er forbudet mot passiv og psykisk mishandling av kjæledyr. De nye vedtektene regulerer også, for første gang, hundestrender og parker for kjæledyr. 

Det foreslås bøter på inntil 300 euro for en rekke brudd på vedtektene. Man vil redusere antallet hunder en person kan ta med seg på hundestranden, til to. I tillegg må det være en person på minst 16 år sammen med hundene. 

Også bjeffing skal det slås ned på. I hundeparkene må bjeffing unngås mellom klokken 22.00 og 07.00. På strendene må overdreven bjeffing unngås og hundeeierne skal alltid ha bånd til hunden innen rekkevidde.

På den annen side vil de nye vedtektene tillate hunder på alle strender i byen fra 1. november til 1. mars. I parker skal det ikke finnes giftige planter og kommunen skal sørge for trær som gir skygge, i tillegg til søppelkurver, drikkefontener og benker for eierne.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no