Østfold flyttebyrå

 • Ompa-kara er klare for oktoberfest   Blåseensamblet består i dag av syv voksne gutter. Her er de samlet under en av de siste øvelsene før oktoberfest neste lørdag. Fra venstre: Geir Johnsen, Kjell Thygesen, Svein Haugland, Tor Gebhardt, Roy Smillie, Anton Gilen og Roar Jonson.

Ompa-kara er klare for oktoberfest  

Blåseensamblet på Los Dolses i Villamartin er klare for den ene av to årlige konserter. Denne gangen også med passende uniformering.

VILLAMARTIN

Det er klart for oktoberfest på Los Dolses,  og den musikalske gjengen på fem har blitt syv siden i våres.

– To mann har kommet til, og det er kjempeflott. Nå gleder vi oss til å vise hva vi kan og ikke minst har vi anskaffet oss en form for uniformering som symboliserer den musikken vi spiller, ompa-musikk. Derfor har vi nå både brede bukseseler og tyrolerhatt med fjær, sier Roar Jonson til Vikingposten.

Septetten er i full gang med å øve før det braker løs på Los Dolses-senteret allerede klokken 13 neste lørdag den 20. oktober.

– Vi regner med det blir fest og moro, som vanlig. Høstfesten foregår utendørs så da er det mulig for mange flere enn de 120 personene vi har plass til inne her på restaurante El Greco, sier Jonson.

– Skal man få «gode» plasser lønner det seg å være tidlig ute. Ta med at man kan spise å drikke så mye man vil for 25 euro, ber Roar Jonson. 

Men vi avslutter i løpet av ettermiddagen, så alle kommer seg hjem før kvelden, legger han til med et smil.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no