Østfold flyttebyrå

 • Pakket inn over tre paller med julegaver Innsatsviljen og stemningen var på topp under pakkeseansen på restaurant La Luna onsdag ettermiddag.

Pakket inn over tre paller med julegaver

Det var stor aktivitet med 25 ivrige gaveinnpakkere hos restaurante La Luna onsdag ettermiddag. Cirka tre kubikk med alt fra ullsokker til solbriller skulle pakkes inn.

PLAYA FLAMENCA

Flere krefter har slått seg sammen for å bidra til både flomofre og barnehjem før jul.

– Vi etterlyste via Facebook-siden vår at vi trengte folk til å hjelpe oss med å pakke inn gaver til jul. Responsen var overveldende, jeg måtte dessverre si nei til noen. For å få dette gjort effektivt kan vi ikke gå i veien for hverandre, sier Geir Bornkessel til Vikingposten.

Det er Spaniaportalen med Ole Petter Johnsen og Geir Borkessel og Trude Rønning som sammen har organisert både mottak og hvor gavene skal deles ut.

– Jeg har kun vært et innsamlingspunkt ettersom jeg har bodd her i 20 år. Vi har knyttet kontakt med Røde Kors og sosialtjenesten i Almoradi. Almoradi kommune ble hardt rammet av flommen, og der er det mange mennesker som fortsatt mangler stort sett alt. Barnehjemmet i Elche, som Irene Primstad her på La Luna hjelper hvert år, vil også få sin del av gavene vi pakker inn, sier Trude Rønning.

Hundrevis av ullsokker, undertøy og solbriller for barn er kommet fra firmaet Rob Arnesen i Norge.

– Jeg har en kompis der, Stein Lauritzen, som jeg spurte om de hadde noe å avse. Og da hadde de blant annet ullsokker som Norgesgruppen ikke ville ha på lager. Så de sendte oss alt gratis med god hjelp av Trygg Flytting som tok på seg å transportere alt sammen ned hit, forteller Bornkessel.

– Vi er utrolig takknemlig for alle som stiller opp med hjelp og gaver. Lite kan måle seg med gleden av å hjelpe andre. Samtidig er det moro når så mange andre også stiller opp, sier Ole Petter Johnsen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no