Østfold flyttebyrå

 • Politibiler uten bensin på Orihuela Costa

Politibiler uten bensin på Orihuela Costa

Siden fredag i forrige uke har lokalpolitiet på Orihuela Costa måttet ta beina fatt.

ORIHUELA COSTA

Kommunens biler har ikke fått fylle drivstoff fordi man ikke har betalt en regning som hadde økt til 34.000 euro. Bare søppelbilene har hatt anledning til å fylle opp tankene.

Kontrakten med selskapet som leverte drivstoff til de kommunale etatene, gikk ut sist torsdag, skriver Informacion.

Kommunens manglende betaling og det faktum at kontrakten nå gikk ut, har ført til at selskapet stengte kranene for kommunale biler på fredag. De skal ha mistet tålmodigheten med kommunen.

Partiet Claro på Orihuela Costa anklager bystyreflertallet, bestående av Partido Popular og Ciudadanos, for å neglisjere kysten. De mener dette går på sikkerheten løs og minner om at denne helgen var det stor tilstrømning av folk på grunn av helligdag. 

– Ikke bare har vi problemer med sikkerheten, dette kommer i tillegg til manglende sanitær infrastruktur, mangler på strendene, i sosiale tjenester og i vedlikehold av parker og grøntområder, heter det fra Claro.

Partiet sier også at PP og C`s bruker 3,5 millioner euro på storslåtte fiestaer og hundrevis av arrangement i Orihuela sentrum og bydelene. Partiet minner om at de 40.000 innbyggerne på kysten betaler over 60 prosent av dette. 

– Da forstår vi ikke hvorfor man ikke engang kan sørge for en helt grunnleggende service for kysten og ikke kan betale bensinregningen for politiet, sier Claro.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no