Østfold flyttebyrå

 • Populært mediestudium i Rojales Fornøyde medieelever i Syden. Fra venstre ser vi Lavrans Dyrkoren (18), Tonje Lystad (18), Karina Lystad (18), Jan Olav Sørby (18), Liv Aakre (lærer) og Anders Morken (21).

Populært mediestudium i Rojales

Den norske skolen Rojales får skryt for blant annet tilbudet om medie- og informasjonskunnskap.

QUESADA

- Jeg trives kjempegodt ved skolen. Undervisningen er veldig bra, og vi har det kult sammen sosialt. Jeg har stort utbytte av å ha medie- og informasjonskunnskap, og kommer til å videreutdanne meg innen reklame i Norge, sier elev Tonje Lystad (18).

Den videregående linjen ved Den norske skolen Rojales kan i tillegg til markedsføring/ledelse og breddeidrett, tilby medie- og informasjonskunnskap til sine elever. Inneværende skoleår er det rett og slett full 1. klasse, og noen ledige plasser i de to siste årene.

Les også: Sa ja til 170 Rojales-boliger

Nå er det snart søknadsfrist for opptak til videregående skole for skoleåret 09/10 og de to norske skolene på Costa Blanca, som er godkjent for videregående opplæring, har mange tilbud. I Rojales, nærmere bestemt Quesada, er valgfaget medie- og informasjonskunnskap blitt populært. Elevene lærer om både film, foto og tekst. Fagene kan velges ved den studiespesialiserende linjen (tidligere allmennfag).

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no