Østfold flyttebyrå

 • Restaurant blir svensk kirke Ekteparet diakon Helene og prest Lars Cederlöw ønsker velkommen til åpning med gudstjeneste og konsert søndag 20. oktober. Her sammen med kirkerådmedlem Christer Pihl (t.h.)

Restaurant blir svensk kirke

Restauranten El paraíso som ligger like bak supermarkedet Carrefour har stått tom en stund. Nå blir det gudstjenester og kirkesang i den gamle restauranten fremover.

TORREVIEJA

Nå blir det omfattende oppussing av lokalene før det blir permanent lokale for den Svenske kyrkan i Torrevieja.

– Vi har fått kjøpt lokalene, ikke minst takket være Per Erik Persson, som også sponser juletreet i Torrevieja hvert år. Han har lagt en betydelig del av beløpet i potten for at vi har kunnet gjennomføre kjøpet. Nå vil i første omgang få gjort lokalene rene og pene til vår første gudstjeneste her 20. oktober. Så står en total renovering av lokalene for tur. Kjøkkenet vil vi beholde for å kunne både bake og servere mat også fremover, forteller medlem av kirkerådet Christer Pihl til Vikingposten.

Ikke bare har Svenska kyrkan fått egne lokaler, også nytt prestepar er kommet for å tjenestegjøre i Torrevieja de neste fem årene.

– Dette var siste puslebiten som falt på plass for oss. Vi har tjenestegjort for kirken på Gran Canaria for mange år siden. Nå, fem barn og 30 år senere er vi tilbake i Spania og vi gleder oss stort til å kunne bo og jobbe her de neste årene, sier diakon Helene og prest Lars Cederlöw.

Ekteparet Cederlöw kommer fra Mjölby i Östergötland og 20. oktober holder de deres første gudstjeneste i Saltbyen.

– Vi  kom hit for en uke siden og gleder oss til å komme i gang og møte alle neste søndag. Det blir både gudstjeneste og konsert med Dixieland-orkesteret Gyldenløwe Brygge. Vi starter opp klokken 11 med gudstjeneste, og konserten er klokken 18.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no