Østfold flyttebyrå

 • Rettshøring avviser at Altea forlangte bestikkelser for å bygge sykehjem for Oslo Her skulle det planlagte sykehjemmet til Oslo kommune bygges.

Rettshøring avviser at Altea forlangte bestikkelser for å bygge sykehjem for Oslo

... men mener forsinkelsen var for stor.

ALTEA

Retten i Alicante har utelukket at det forelå et krav om bestikkelser for at byggingen av sykehjemmet Oslo kommune ville bygge i Altea.

Informacion skriver at avisen har hatt tilgang til dommen som frikjenner den kommunale arkitekten, de ansvarlige i byplanavdelingen i Altea kommune og en forretningsmann, som er tiltalt for å ha bedt om penger i forbindelse med den påståtte bestikkelsen. 

Etterforskningen startet i 2008 etter en anmeldelse fra Oslo kommune. Oslo skulle bygge et sykehjem med 40 plasser, men ble møtt med mange hindringer fra byplankontoret i Altea.

Selskapet som skulle stå for byggingen, hevdet at forretningsmannen sa at problemene ville forsvinne om det ble betalt 220.000 euro i bestikkelser.

Retten finner det ikke bevist at de siktede teknikerne med vilje lammet prosjektet. De hadde heller ingen forbindelse med den påståtte bestikkelsen, selv om retten anser at forsinkelsene i behandlingen var overdrevne. 

Forretningsmannen sier at han at kun viderebrakte et forslag fra en politiker om hvordan problemene kunne løses, men at han aldri hadde hatt til hensikt å betale bestikkelsen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no