Østfold flyttebyrå

 • Rigmor stiller ut hos «Lilly II» Her er Rigmor Osnes Vik sammen med noen av maleriene hun stiller ut førstkommende søndag.

Rigmor stiller ut hos «Lilly II»

Kunstner Rigmor Osnes Vik vil gjenta suksessen fra i vår og stiller denne gangen ut hos restauranten«Lilly II» i Pilar de la Horadada.

PILAR DE LA HORADADA

I vår var det restauranten «Lilly» i Torre de la Horadada hvor Osnes Vik hadde stor suksess og mange besøkende var innom.

– I mars i år hadde jeg utstilling på restaurant «Lilly». Nå har innehaveren av denne restauranten startet ny restaurant i Pilar de la Horadada, derfor navnet «Lilly II». Vi ble enige i april om at jeg skulle holde en ny utstilling der, nå som dette er en ny restaurant, forteller Rigmor Osnes Vik.

Under utstillingen i Torre de la Horadada i mars var det over 50 besøkende innom allerede første dagen.

– Det var god stemning og jeg solgte mange bilder. Så da var det bare å la inspirasjonen råde, som det heter, og i hele sommer - hjemme i Norge - har jeg malt.

At Rigmor Osnes Vik var produktiv under Norges-turen er det liten tvil om.

– Sammen med noen av de tidligere maleriene og alle de nye, er der 27 oljemalerier med smått og stort som jeg nå stiller ut, sier Osnes Vik. Hun tok sin kunstutdannelse via et brevkurs hos NKS (Norsk Korrespondenceskole) på 70- og 80-tallet.

– Jeg håper det blir en koselig seanse og ikke for store forventninger, men et hyggelig samvær med et glass vin og at det er kjekt å møtes, avslutter hun.

Utstillingen starter med åpning og vernissage søndag 20. oktober klokken 16.00 og blir hengende til fredag 25. oktober. Restauranten «Lilly II»  ligger i calle Miguel Servet 33.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no