Østfold flyttebyrå

 • Rullet ut den røde løperen for Drømmen om Spania - <em>video</em> Dronningbie Tone Sæbø og arbeidsbie Kjetil Johansen fra Wannabees Productions er allerede godt i gang med planleggingen av sesong 2 av «Drømmen om Spania», som skal handle om de som bor og lever på Costa Blanca..
 • Rullet ut den røde løperen for Drømmen om Spania - <em>video</em>
  Charlotte Lange og Pål Eugen Harr fra Sydenhus er noen av hovedpersonene i sesong 1, og de var selvskrevne gjester på festen. Her ankommer de den røde løperen torsdag kveld.
 • Rullet ut den røde løperen for Drømmen om Spania - <em>video</em>
  Nette Elise Bådal, Jarl Goli og vår egen Ann-Louise Gulstad dro helt fra Costa Blanca nord for å være med på premierefesten.

Rullet ut den røde løperen for Drømmen om Spania - video

Torsdag var det premierefest for «Drømmen om Spania» på La Luna Restaurante Bar i Playa Flamenca. Første episode av webserien ble lagt ut på Vikingpostens nettside fredag.

ORIHUELA COSTA

På premierefesten presenterte Tone Sæbø fra produksjonsselskapet Wannabees Film og TV «Drømmen om Spania» for gjestene, Webserien tar for seg alle problemstillinger og muligheter rundt boligkjøp i Spania. I løpet av kvelden ble hele sesong 1 vist på storskjerm. Hver fredag blir en ny episode publisert.

Tone Sæbø og Kjetil Johansen har jobbet sammen under produksjonen av webserien og kan fortelle at de stortrivdes under hele oppholdet i Spania. De likte seg nemlig så godt her at de vil ikke hjem.

– Det har vært så gøy. Sissel Anita Bakkland Eilertsen og Rune Larsen, som er hovedpersonene i serien, er helt fantastiske. Vi har jobbet med mange seriøse aktører på serien, og det er takket være dem at serien ble så bra som den har blitt. På grunn av alle de fine menneskene vi har møtt her nede, fikk vi lyst til å lage en sesong 2 også. Vi er allerede godt i gang med planleggingen, og den kommer til å handle om de som allerede har tatt skrittet med å bo, jobbe og leve i Spania. Man kan ikke se bort i fra at vi etter hvert kommer til å leve ut drømmen selv, forteller paret.

►Se første del av den nye serien under her:

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no