Østfold flyttebyrå

 • Sæternes blir trener i spansk fotball Bengt Sæternes (t.v.), her i duell med Indridi Sigurdsson, prøver seg i spansk fotball.

Sæternes blir trener i spansk fotball

Prøver seg på Gran Canaria.

GRAN CANARIA

Den tidligere toppspissen skal nå prøve seg som trener på Gran Canaria. Han blir assistent for Ruben Comendez i UD Vecindario, en klubb som rykket ned fra Segunda Division B forrige sesong, melder TV2.

– Jeg er her for å suge til meg inntrykk. For å lære av spansk fotball. Og for å utvikle meg som trener. Dette virker veldig spennende, sier Sæternes til TV 2.

37-åringen, som har spansk kone, håper å fullføre trenerutdannelsen under sitt opphold på Gran Canaria. Og han blir ikke å se på banen som spiller.

Sæternes var i gang i jobben mandag. Han har en avtale til mai 2013.

– Treneren virker svært dyktig. Han tenker fotball slik jeg liker å tenke fotball. Her kommer jeg garantert til å lære masse. Når det gjelder spillerne, så kan de jo spille fotball i Spania også. Det er ikke bare i Norge vi er gode, sier Sæternes og ler.

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Gode tall for turistnæringen

Med stadig flere spanske turister og fortsatt mange utlendinger ble påsken en suksess for turistnæringen, såvel nord som sør på Costa Blanca.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no