Østfold flyttebyrå

 • Satser på «godis» for alle penga i Torrevieja Dani Cortes vil øke sortimentet med søtsaker fra dagens 150 til 300 i «Godis»-butikk i Caballero de Rodas 23.

Satser på «godis» for alle penga i Torrevieja

... og nå blir det mer.

 

TORREVIEJA

Siden nyttår har gutta fra Sverige jobbet med å få sin nye «Godis»-butikk på Caballero de Rodas i Torrevieja åpnet. Fra midten av august har de holdt dørene åpne og solgt søtsaker syv dager i uken.

Dani Cortes og Robin Karlson er to av deleierne bak den nyåpnede godtebutikken i Torrevieja sentrum. Etter en god start med både spanske og skandinaviske kunder er de optimistiske for fremtiden og ser for seg å starte en kjede med «Godis»-butikker.

– De første ukene vil jeg si har vært fantastiske. Det har vært mange kunder fra mange nasjonaliteter innom, og mange sier de la merke til skiltet med navnet vårt over inngangsdøren. «Godis» kjenner alle skandinaver, sier Dani Cortes. 

Cortes har chilenske foreldre, har tidligere jobbet i både Barcelona og Madrid og behersker spansk flytende.

– Vi vil selvsagt jobbe hardt for å få spanjolene til å få opp øynene for svensk godis. Allerede merker vi at etter først å ha vært litt skeptiske kommer de tilbake med venner og familie for å kjøpe blant annet «lørdags-godis». Spanjolene er nysgjerrige og når de får en smaksprøve blir de overbevist om at søtsakene våre er både godt og ferskt.

Planene for de unge svenske godis-distributørene fremover er mange.

– Vi har mange idéer og flere vil bli virkeliggjort innen kort tid. Vi planlegger både hjemkjøring og onlineshopping. Vi jobber også opp mot flere bedrifter som er interessert i å ta inn produktene våre og videreselge selv, sier Dani Cortes.

Nå er cirka 150 forskjellige søtsaker i hyllene, men sortimentet vil øke.

– Målet vårt er minst 300 ulike sorter. Sammen med både lactose-fritt og veganer-godteri, som vi allerede har noe av på plass i hyllene våre. Men vi er veldig interessert i å få inn forslag på hva kundene savner. Da vil vi gjøre alt vi kan for å skaffe det, lover Cortes.  

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no