Østfold flyttebyrå

 • Satser på mandagsmarked Frode Nicolaisen (t.v.) og Enzo Trompeneers er godt i gang med planlegging og organisering av det nye markedet som er planlagt åpnet i august.

Satser på mandagsmarked

I Torrevieja.

 

TORREVIEJA

Med trubadur og initiativtaker Frode Nicolaisen i spissen satser restaurante Los Angeles og innehaver Enzo Trompeneers  i urbanisasjonen Los Angeles i Torrevieja på å skape en markedsplass mandager.

Plassen restauranten holder til på inviterer til aktivitet, og nettopp det så nabo Frode Nicolaisen.

– Jeg hadde planlagt flere spillejobber i våres, men det ble effektivt stoppet av pandemien. Så ble jeg rastløs og har sett restauranten har fått en oppgradering. Etter en prat med innehaver og driver, belgieren Enzo Trompeneer, ble vi enige om at et mandagsmarked med bedrifter av alle slag til stede kan være noe vi ikke har. Allerede har vi 17 bedrifter som stiller med varer og tjenester, og det er 20 bedrifter som er 95 prosent sikre, forteller Nicolaisen.

Han fortsetter:

– Vi må begynne et sted og da kan vi like godt starte i august. Derfor blir mandag 10. august første markedsdag her - om alt går etter planen. Området her er godt egnet til et marked, selv i disse coronatider. Her er det avstengt og det skal være god plass for å kunne overholde tiltakene som å holde sosial distanse på 2 meter, vaske hender og bruke maske.

Sett denne? Nå gjenåpner onsdagsmarkedet

Frode Nicolaisen og Enzo Trompeneers har også en drøm om å kunne skape en SPA-avdeling for i all hovedsak damene.

– Vi håper å kunne tilby alt fra hårklipp til pedikyr i en egen avdeling, så kan mennene ta seg en øl i varmen om det passer, sier Nicolaisen.

– Det vil selvsagt også bli lagt til rette for barnefamilier og vi vil lage en egen lekeplass for barna, skyter Trompeneers inn.

– Legg til at vi også kun er ute etter seriøse firmaer på markedet. Og at vi gjerne ser at noen lokale kunstnere vil være med å både stille ut og selge egenproduserte malerier. Vi vil ha et mangfold her, med alle mulige nasjonaliteter representert. Alt fra frukt og grønt til boligselgere er velkommen til å delta. Ta også med det er svømmebasseng her som er gratis å benytte, avslutter Frode Nicolaisen.

PS! Markedet vil holde åpent fra klokken 12 til 17.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Kunstnerspire i emning

Isabella Hernandez Hyldahl-Iversen begynte å interessere seg for kunst for fem år siden. Moren kjøpte henne pensel og farger, og så var jenta i gang.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no