Østfold flyttebyrå

 • Setter søkelyset på pensjon, trygd og skatt Det er åpent møte med stortingsrepresentant Kari Kjønaas Kjos på Asian Restaurant ved rundkjøringen i calle Pintor Rebera på Orihuela Costa 15. april.

Setter søkelyset på pensjon, trygd og skatt

Stortingsrepresentant Kari Kjønaas Kjos til Costa Blanca.

TORREVIEJA

Søndag 15. april holder Frp sitt lokallag i Torrevieja møte med stortingsrepresentant Kari Kjønaas Kjos. Temaet for møtet er pensjon/trygd/skatt, men Kjos også vil ta møtedeltakerne med på en «regjeringsreise».

Det blir en kort tur for Kjønaas Kjos til Costa Blanca i denne omgang. Hun har vært på utallige turer til Spania opp gjennom årene.

– Jeg har vært nedover veldig mange ganger nå, både på ferie og for å besøke lokallagene. Sist jeg var her holdt jeg foredrag for lokallaget i Alfaz sammen med Bård Hoksrud og Morten Wold. Da var vi tre helsepolitikere som besøkte norske sykehjem og rehabiliteringsinstitusjoner på Costa Blanca nord. Gangen før det holdt jeg foredrag i Malaga, hvor FrP også har et lokallag, sier Kari Kjønaas Kjos til Vikingposten.

Sett denne? Forhandler med flere selskaper om ruter til ny flyplass

Kjønaas Kjos har skiftet fagfelt på Stortinget og er ikke lenger leder for Helse- og sosialkomitéen, men er 1. nestleder i Kommunal- og forvaltningskomiteen.

– Som komiteleder gikk det i helse døgnet rundt. Det var utrolig givende og interessant, men samtidig fryktelig slitsomt å aldri ha fri. Nå jobber jeg med kommunereformen, kommuneøkonomi, innvandring, integrering og minoriteter. Det betyr også at det ikke lenger er jobb hele tiden. Jeg har jo blitt bestemor og ønsker litt fritid for å nusse og kose med dem, sier Kjos og ler.

Temaet for møtet neste søndag er pensjon/trygd/skatt.

– Jeg er litt usikker på hvor mye god informasjon jeg får gitt om trygd, skatt og pensjon, men jeg vil blant annet forsøke å svare på noe av det som er etterlyst på forhånd. Etter å ha jobbet åtte år med helsepolitikk, som er et fryktelig stort felt, er det vanskelig å ha god kunnskap om andre fagfelt.

Hun fortsetter:

– Når jeg kommer nedover vil jeg gjerne ta de oppmøtte med på en reise i regjeringshistorie. Hvordan jobber vi? Hva har vi levert på. Hva vinner vi og hva taper vi? Hvordan vi hele tiden vurderer fordeler mot ulemper. Hva skjer i kulissene, hvordan media tror de vet, men egentlig bare gjetter, eller ikke ønsker å formidle fakta. Utfordringene vi har akkurat nå. Det pleier alltid å være en lydhør gjeng, så det blir sikkert en fin kveld.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no