Østfold flyttebyrå

 • Sissel hadde leid drømmehuset - så startet marerittet – Situasjonen nå er så fæl. Å sitte med ansvaret for ni hunder og ikke ha et sted å bo, sa Sissel Hufthammer etter at hun begynte å se seg om etter et nytt sted å bo.
 • Sissel hadde leid drømmehuset - så startet marerittet
  Slik så huden til hundene ut etter parasittene, veggedyrene og skabben.

Sissel hadde leid drømmehuset - så startet marerittet

Fikk veggedyr, lopper og kloakk som rant rett ut i hagen med i husleien...

 

COSTA BLANCA

Den nydelige gården i Blanca i Murcia ble et mareritt for Sissel Hufthammer.

Hufthammers «drømmehus» var et sted fullt av veggedyr, lopper og parasitter. Huset hadde heller ikke septiktank, så kloakken rant rett ut i hagen.

Hufthammer og hennes ni hunder ble raskt syke, og de måtte komme seg raskt bort der fra.


– Vi holdt på å klø oss i hjel. Jeg ville rive av meg huden. Så mye klødde det. I tillegg hadde jeg svære sår og infeksjoner. Den ene hunden min døde nesten. Jeg har allerede brukt over 15.000 kroner hos veterinæren, og de vil trenge behandling i flere måneder fremover. Det er en helt forferdelig situasjon å være i.

Hun fortsetter:
– Det så ut som et nydelig paradis. Jeg hadde tenkt å bo der resten av livet, men det ble i stedet i underkant av tre uker. Jeg betalte en måneds leie og depositum på forhånd, samt 3000 kroner for internett med ett års bindingstid. De pengene kommer jeg nok aldri til å se igjen.

Trenger du leiebil i Spania? Vi hjelper deg - søk blant en reke selskap - servicetelefon + prisgaranti

Hufthammer kom til Spania i fjor, og det er ingen tvil om at hun er en dame med hjerte av gull. Etter å ha funnet forlatte hunder i grøfter og søppelcontainere, bestemte hun seg for å flytte hit på heltid for å drive med «rescue». Mange av hundene hun fant har hun beholdt, men hunden Julius adopterte hun fra en "killing station."
– Da jeg var på besøk der, brøt han seg ut fra buret og satte seg inntil meg. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å ta han med meg hjem da.

Hun har hatt noen travle uker etter hun flyttet ut fra huset. Hun tar for tiden et nettstudium, og midt oppi det hele hadde hun eksamen.


– Samtidig var alle ni hundene hos veterinæren. Jeg har i løpet av to uker sendt ut mellom 200 og 300 mailer til enkeltpersoner og meglerfirma, men det er ingen som vil leie ut til meg fordi jeg har så mange hunder. Jeg har sett mange fincaer på landet som står tomme. Noen burde kunne leie ut til oss, sier hun og sukker.

I det siste har hun fått leid et «hus» i hagen hos en familie på 20 kvadratmeter, men tirsdag ordnet ting seg. Da fikk hun seg et nytt sted å bo.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no