Østfold flyttebyrå

 • Sissels femte frisørsalong legges til Costa Blanca Det er hektiske dager for Sissel Vikse Falch. Lokalet renoveres og alt skal på plass i salongen før påske.
 • Sissels femte frisørsalong legges til Costa Blanca
  Salongen på Via Park-senteret vil få inspirasjon fra de fire salongene til Vikse Falch i Sandnes.

Sissels femte frisørsalong legges til Costa Blanca

Åpnes til påske.

 

ORIHUELA COSTA

Frisør og gründer Sissel Vikse Falch grunnla sin første frisørsalong for 30 år siden. Som jubileumsgave til seg selv åpner hun sin 5. salong i på Via Park-senteret på La Zenia til påske.

1. april 1989 åpnet Vikse Falch sin første frisørsalong, som vokste seg til hele 28 salonger.

– Jeg solgte 11 av salongene til Nikita-kjeden for snart ti år siden. Da startet jeg opp med blanke ark og i dag har jeg fire Appeal-salonger på Sandnes i Stavanger. Så denne salongen, som jeg håper vi kan åpne til påske, blir den femte, forteller Sissel Vikse Falch til Vikingposten.

Den energiske fembarnsmoren har tenkt lenge på å åpne en filial i Spania.

– Mannen min og jeg har vært her mye, jeg har en god venninne i Irene Primstad som driver restaurante og bar La Luna. Så vi kjøpte oss en leilighet her nede for syv år siden, som vi byttet inn i et hus tilbake i 2017. Det ligger forøvrig rett opp i veien for senteret her, så veien til jobb blir kort, sier Vikse Falch og smiler fornøyd. Dette er en slags jubileumsgave til meg selv.

Trenger du leiebil her i Spania eller Skandinavia? Gjør et søk her og finn din bil

For tiden er det totalrenovering av lokalene hun har kjøpt på Via Park-senteret. En investering på 1,3 millioner kroner.

– Når jeg gjør noe, går jeg «all in». Jeg har drevet i bransjen i mange år og det er en tøff konkurranse i Norge. Etter å ha sjekket markedet her over en periode vet jeg vi kan være konkurransedyktige også her. Ikke på pris, til det betaler de spanske frisørkjedene sine ansatte for dårlig, men på kvalitet. Vi tilbyr en håropplevelse med god stemning. Det skal være noe mer enn bare at man kun vasker og klipper håret. Jeg ser gjerne at vi kan skape en møteplass her i tillegg, sier Vikse Falch.

Hun har allerede to ansatte som bor her på plass, samtidig vil hun supplere med to ansatte fra salongene sine i Norge.

– For de ansatte som har lyst og er motivert vil dere være mulig å jobbe her nede én måned av gangen. Jeg har 18-19 flinke ansatte i Norge, som jeg regner med vil se positivt på å kunne jobbe her. Det kan være et greit avbrekk fra hverdagen i Norge. Men de kommer ned for å jobbe, understreker Vikse Falch med et smil.

Nå er det er travle dager med oppussing og papirarbeid som må på plass før den ønskede åpningen til påske.

– Jeg har levert inn alt av papirer som må til for å få åpningslisens. Så vi jobber mot åpning til påske, avslutter Sissel Vikse Falch.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no