Østfold flyttebyrå

 • Skal oppgradere 48 strender i regionen

Skal oppgradere 48 strender i regionen

Turistmyndighetene i Valencia har bevilget penger til en oppgradering av 48 strender i regionen, 17 av disse er her i Alicante-provinsen.

COSTA BLANCA

Det er barna som tilgodesees denne gangen, en lekeplass i tre deler skal installeres på de utvalgte strendene. Agència Valenciana del Turisme (AVT) har satt av 780.000 euro pluss moms, melder Europa Press.

Det skal installeres lekeapparater med dekorasjon som skal ha Middelhavets marine fauna som tema. På hver strand skal det settes opp sklier, hengebro, klatrenett, apparat for balansetrening og benker og bord tilpasset temaet.

I Alicante-provinsen er det strender i Dénia, Jávea, Teulada, Calpe, Altea, Alfàs del Pi, Benidorm, Finestrat, Villajoyosa, El Campello, Alicante, Elche, Santa Pola, Guardamar del Segura, Torrevieja, Orihuela og Pilar de la Horadada som vil nyte godt av dette tilbudet. I tillegg til 17 strender i Alicante, vil 13 i Castellón og 18 i provinsen Valencia få installert disse apparatene.

– Dette vil bidra til å gjøre regionen til et mer konkurransedyktig reisemål, sa sekretæren i ATV Francesc Colomer, i forbindelse med offentliggjøringen av initiativet. Han la til at turistmyndighetene kjemper for å gjøre regionen mindre sesongavhengig. -Tiltak som dette er med på å gi en økt verdi på strendene våre 365 dager i året, sa han.

Oppføringen av disse lekeplassene føyer seg inn i rekken av tiltak AVT gjennomfører langs kysten i regionen. Er annet eksempel er tekno-palmene som er satt opp på strandpromenadene i Peñíscola, Benicàssim, Cullera, Gandia, Santa Pola og Torrevieja. Disse fungerer som ladesteder for bærbare pc, nettbrett og mobiltelefoner. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no