Østfold flyttebyrå

 • Slår seg sammen Ecofilters Johan Berg og Klaus Wittrup fant tonen fra første stund, og har aldri sett på hverandre som konkurrenter, men som kollegaer.
 • Slår seg sammen
  Witturp ser frem til å satse på Ecofilters sine produkter fremover, siden han nå kan tilby sine kunder et mye større tilbud.

Slår seg sammen

Helt siden Johan Berg fra Ecofilters og Klaus Wittrup møtte hverandre for et par år siden har kjemien mellom dem vært god. Nå har de slått seg sammen for å kunne nå flere kunder.

ALFAZ DEL PI

Vikingposten møter de to mennene i Ecofilters sin butikk i byens hovedgate. Begge er i særledes godt humør, og ser frem til å jobbe sammen.

– Vi har helt siden vi startet Ecofilter hatt mye å gjøre, og er i full ekspansjon, opplyser Berg. Vi er allerede å finne på Costa del Sol og på Kanariøyene, og vi har frem til nå også hatt en representant sør på Costa Blanca. Nå vil vi åpne en ny butikk i Villamartin på Orihuela Costa, og det krever at vi er mye der frem til ting fungerer som de skal, og vi satser også i Barcelona. Klaus er en veldig hyggelig mann, og ikke minst dyktig, så vi er veldig glade for å få han med på teamet slik at han kan ta seg av våre kunder nord på Costa Blanca.

Danske Wittrup har allerede solgt noen av Ecofilters sine produkter de siste månedene, i tillegg til sine egne. Det var likevel et vanskelig valg han tok da han bestemte seg for gå inn i et samarbeid med andre. 

– Jeg gikk i tenkeboksen i lang tid, for jeg har trivdes med å jobbe alene, men jeg følte etter hvert at dette var et riktig skritt å ta. Ecofilters har suverene produkter, og mange av mine kunder har etterspurt filter som beskytter mot kalk. Forkalkning er jo et stort problem her på kysten, og jeg hadde ingen filter som tilbød en løsning på dette. Så etter hvert begynte jeg å selge filtrene Ecoofilters tilbyr for hele boligen, og har fått mye skryt fra kundene. Nå vil jeg fremover bare satse på Ecofilters sine produkter.

Ved å kombinere sine styrker og kompetanser føler forretningsmennene at de vil nå mange flere.

– Vi tilbyr rent vann fra Gandia til Mar Menor - og nå som vi har slått oss sammen vil vi få en mye større kundebase, sier Wittrup. Jeg vil altså ta meg av kundene nord på Costa Blanca, og vil bli å finne i butikken til Ecofilters tre dager i uken. 

Wittrup understreker at han selvfølgelig vil fortsette å gi alle sine nåværende kunder den samme gode servicen som før. 

– Jeg og Ecofilters legger stor vekt på god service og fornøyde kunder, og det er nok en grunn til at vi nå slår oss sammen, avslutter han.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no