Østfold flyttebyrå

 • Slik blir turister ranet på Costa Blanca - <em>video</em> Dette tyveriet filmet politiet fra helikopter mens det skjedde.

Slik blir turister ranet på Costa Blanca - video

Advarer mot tyver på og ved El Altet-flyplassen - se video av hvordan de frekke tyvene jobber.

EL ALTET

Det britiske konsulatet i Alicante går nå ut og advarer mot tyver som opererer på og ved flyplassen på El Altet i Alicante.

Og det er særlig i området hvor man tar ut leiebiler at tyvene herjer.


Statistikk fra konsulatet viser at 20 prosent av alle pass som blir stjålet i hele Alicante-provinsen blir fjernet fra biler her.

Problemet er så stort at det britiske konsulatet nylig gjennomførte et møte med leiebilselskapene på Alicante-flyplassen og nasjonalpolitiet for å prøve å finne tiltak som skal hindre at så mange blir offer for tyvene på flyplassen.

Kjenner du noen som nylig er blitt utsatt for slike tyver? Ta kontakt med vår reporter her

Et av tiltakene kan bli at leiebilselskapene fjerner reklamen på vinduet bak på bilen som viser hvilket selskap bilen er leid. Et selskap har allerede gjennomført dette og har gode erfaringer med det.

Har du først kommet deg ut av flyplassen med lommebok og verdisaker, så opplever en femdel av britene at passene blir stjålet fra kjøretøy langs veiene eller på parkeringsplasser.

For å vise hvordan tyvene opererer har britiske myndigheter laget en video med hendelser fra i sommer. I videoen under kan du se tyvene på jobb. Det går fort, og det er mye som skjer.

Se video under her


Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Fire flotte strender uten mas og kjas

Det krystallklare vannet, naturstiene og liten tilstrømningen av andre turister er noe av det du kan ha glede av her på de «hemmelige» strendene.

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no