Østfold flyttebyrå

 • Solgte datteren for 8000 euro

Solgte datteren for 8000 euro

Krever 14 års fengsel for moren.

HUELVA

En rumensk kvinne står i disse dager i retten i Huelva, tiltalt for å ha solgt sin egen datter til en rumensk familie. Hensikten var at den 16 år gamle jenta skulle inngå ekteskap med en gutt i familien, som også skal ha gjort jenta gravid, melder Efe.

På tiltalebenken sitter også kvinnen som skal ha kjøpt jenta og sønnen som 16-åringen giftet seg med. De skal også ha tvunget 16-åringen og en annen jente til prostitusjon. 

Hendelsen fant sted i desember 2018. Etterforskningen startet da foreldrene til jenta meldte til rumenske myndigheter at datteren var kidnappet.

De fortalte at jenta hadde ringt dem fra Spania og fatalt at hun var blitt gift med en rumensk mann hun ikke kjente identiteten til. 

Etterforskningen avslørte imidlertid at familieklanen hadde betalt foreldrene 8000 euro for å få 16-åringen ut av Romania. 

Aktor ber om14 års fengsel for moren, mens faren til jenta er tiltalt i hjemlandet. For kvinnen som kjøpte jenta og sønnen mener aktor at henholdsvis seks og ti år er passende straff.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no