Østfold flyttebyrå

 • Spansk-Norske Dager feirer 15-års-jubileum I år er de store trekkplastrene Alexander Rybak (bildet), Arve Tellefsen og Vigdis Hjorth. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Spansk-Norske Dager feirer 15-års-jubileum

I år slår arrangørene av Spansk-Norske dager på stortromma og byr på stjerneartister som Arve Tellefsen og Alexander Rybak.

ALFAZ DEL PI

Arrangørene Siegmund Watty og Erland Dalen gleder seg stort til å invitere publikum til en ny utgave av Spansk-Norske Dager, som i år feirer 15-års jubileum.

– Den offisielle åpningen finner sted på Casa de Cultura i Alfaz del Pi mandag 23. oktober kl. 20.00, opplyser Watty. I løpet av uken vil publikum kunne være med på mye forskjellig, som konsert med unge norske og spanske prisvinnere og lokale pop-sangere i tillegg til konsert med unge klassiske musikere fra Spania og Norge. Det blir også utstillingsåpning med fotografier av Marixa de Altea og Terje Enge. For ikke å glemme Bokbad med Vigdis Hjorth og Kirsti Baggethun.

Han regner med at det vil bli fullt hus på konsertene Spansk-Norske Dager tilbyr med Arve Tellefsen og Alexander Rybak.

– På grunn av den store interessen, har vi i år bestemt oss for også å selge billetter på internett (www.spansknorskedager.com). Dette starter 15. september og gjelder bare for konserten med Arve Tellefsen torsdag 26. oktober, og konserten med Alexander Rybak lørdag 28. oktober. Begge finner sted i Casa de Cultura i Alfaz.

Sett denne? Varsler kraftig økning i turistskatten

Watty kan fortelle at spesielt de internasjonale fansene til Grand Prix-vinneren Alexander Rybak har vært veldig ivrige og aktive på facebooksiden til Spansk-Norske Dager i det siste, og mange av de har tenkt å ta turen til Alfaz del Pi kun for å være med på konserten til Rybak.

– Det er hovedsakelig for dem at vi har bestemt oss for å selge billetter på internett før den ordinære billettsalg kommer i gang om noen uker. Men vi regner med at mange andre vil benytte seg av denne muligheten. Det er nok greit å sikre seg billetter til både konserten med Tellefsen og Rybak på forhånd, for det kan bli trangt om plassen.

Datoen for ordinær salg til alle foranstaltningene er ikke enda helt avklart, men vil starte senest mandag 2. oktober.

– Vi vil annonsere nøyaktig dato via media og vår Facebook-side Spansk-Norske Dager om ikke så altfor lenge. Her vil man også finne hele programmet.

Spansk-Norske Dager kommer å bruke alle de vanlige billettsalgsstedene som de har brukt i mange år, blant dem Casa de Cultura Alfaz del Pi, Den Norske Klubben Costa Blanca, Den Norske Bokhandelen og Pavarotti. I jubileumsåret vil det også bli solgt billetter i Villajoyosa hos Vinos Handeland. Man kan også kjøpe billetter ved inngangen til hver begivenhet.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no