Østfold flyttebyrå

 • Spansk-Norske Dager nærmer seg Programmet for Spansk-Norske Dager er nå klart og Siegmund Watty ønsker velkommen til en uke i november fylt med norske og spanske kunst- og kulturopplevelser.
 • Spansk-Norske Dager nærmer seg
  Jan Eggum er blant artistene som skal underholde.

Spansk-Norske Dager nærmer seg

Fikk ja tvert hos Jan Eggum og Jørn Lier Horst.

ALFAZ DEL PI

Artist Jan Eggum og forfatter Jørn Lier Horst blir trekkpaster under årets Spansk-Norske dager i Alfaz del Pi.

For 13. gang arrangeres Spansk-Norske dager som også i år tilbyr et spennende og variert program til nordmenn og spanjoler i området.

Pianist Siegmund Watty er sammen med musiker Erland Dalen også i år ansvarlige for programmet som nå «spikret».

Man kan vente seg en spennede uke med et variert program blant annet med den kjente norske musikeren Jan Eggum og krimforfatteren Jørn Lier Horst og en spansk aften med den norske flamencogitaristen Bettina Flater, samt en fellesutstilling i kulturhuset i Alfaz del Pi med den spanske kjente kunstneren Alberto Romero Villalba og den anerkjente norske kunstneren Hans Petter Fjugstad bosatt i Altea. 

Interessert i hva som rører seg i Alfaz del Pi? Her finner du oversikten

– Jeg skal holde en retroutstilling med verk jeg har produsert i de årene jeg har bodd her i Spania og jeg ser frem til å stille ut sammen med den spanske kunstneren Alberto Romero Villalba, sier Hans Petter Fjugstad til Vikingposten.

Spansk-Norske Dager varer fra torsdag 12. november til og med torsdag 19. november. 

Siegmund Watty sier til Vikingposten at ved starten for 13 år siden var arrangementet et pionerprosjekt og at det var det første norske kulturtilbudet på Costa Blanca. Men siden har tilbudene eksplodert, noe han mener er veldig positivt.

– Det er fantastisk at vi har fått med oss Jan Eggum som lenge har vært etterspurt til dette arrangementet. Og ikke minst Jørn Lier Horst som er en av Norges mest populære krimforfattere for tiden. De var ikke vonde å be og svarte umiddelbart ja på forespørselen, sier Watty.

Eggum skal holde hovedkonserten i kulturhuset i Alfaz onsdag 18.november og krimforfatteren Jørn Lier Horst kan man møte i bokbandet i samtale med Kirsti Baggetun i kirkesenteret i Albir mandag 16. november.
– Uken blir en en herlig blanding av litteratur, flamenco, jazz og kunst med norske og spanske artister, sier Watty.

Les også: Fire steder i Valencia-regionen blant de vakreste landsbyene i Spania

Prisvinnere fra Ungdommene Musikkmesterskap skal også delta, men i år skal de for første gang kobles med unge prisvinnere fra Spania.
– Dette blir et spennende samarbeid mellom unge klassiske musikere. Et europeisk nettverk for samspill. Det er første gang vi har fått med oss unge spanske musikere, sier Watty.

På arrangementets siste dag inviteres sponsorene til en avslutningskveld på kulturhuset i Alfaz del Pi klokken 19.00. Hvor alle er velkomne til å nyte blant annet musikk, kunst, moteoppvisning og god mat og vin.  

PS! 
Billettsalget til Spansk-Norske dager startet torsdag.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no