Østfold flyttebyrå

 • Stjal bankbok fra eldre mann - tok ut over 5000 euro

Stjal bankbok fra eldre mann - tok ut over 5000 euro

Tre personer pågrepet.

MURCIA

To bulgarske kvinner på 25 og 33 år er anholdt av nasjonalpolitiet i Murcia. Sammen med de to kvinnene ble også en bulgarsk mann på 41 anholdt. De tre er mistenkte for svindel og ran av en eldre mann, skriver La Verdad.

Etterforskningen startet for tre uker siden da en mann i 80-årene leverte en anmeldelse til politiet. Han oppga å inneha en bankkonto hvor det, uten hans samtykke, var blitt foretatt 15 uttak. Til sammen dreide det seg om 5300 euro. 

Politiet undersøkte overvåkingsvideoer fra banken og en av dem viste offeret da han gjorde sist siste uttak. På opptaket observerte politiet en av de mistenkte, stående bak mannen. 

Hun fulgte etter mannen, utnyttet et øyeblikks uoppmerksomhet og stjal bankboken. I køen hadde hun merket seg PIN-koden, slik at kjeltringene senere kunne ta ut penger. 

Den andre kvinnen skal ha fungert som vakt under ranet. 

Etter at kvinnene var identifisert gikk politiet til aksjon. De to kvinnene ble arrestert i det de satte seg i en bil ved jernbanestasjonen i Murcia. Også føreren av bilen, en landsmann av de to, ble tatt med av politiet. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no