Østfold flyttebyrå

 • Stor interesse for Las Mimosas-saken

Stor interesse for Las Mimosas-saken

Det var mange som møtte frem for å få mer informasjon om manglende lisenser og reguleringsplan over urbanisasjonen Las Mimosas i Orihuela Costa.

ORIHUELA COSTA

Irene Primstad og utbygger Jose Antonio Ballesta inviterte til informasjonsmøte tirsdag klokkenformiddag. Mellom 30 og 40 personer møtte frem og alle skrev seg på listen som skal leveres kommunen.

Utbygger Ballesta forklarte situasjonen om hvordan en hel urbanisasjon ikke er lovlig regulert mer enn 30 år etter utbyggingen startet, og Irene Primstad oversatte for de fremmøtte.

Som Vikingposten meldte nylig er urbanisasjonen uten reguleringsplan og dermed er det heller ingen endelige lisenser i urbanisasjonen.

– Det var flott at så mange møtte frem og skrev under på vår kampanje. Nå blir det å henvende seg mot engelskmenn, tyskere og selvsagt spanjolene som det også er mange av her på Las Mimosas. At vi kom så godt i gang med mange underskrifter tror jeg vil gjøre at flere henger seg på og blir med, sier Irene Primstad.

En av beboerne i urbanisasjonen som tok turen tirsdag var Jan-Erik Nøttestad. Han har hatt leilighet på Las Mimosas siden 2006.

– Jeg trodde alt her var godkjent, men har vel kanskje ant at det er noe som ikke stemmer. Jeg har henvendt meg til kommunen om en utbyggingstvist i vårt borettslag. Men vi kom ingen vei, noe jeg fant merkelig. Jeg håper vi får en snarlig løsning, sier Nøttestad.

– For vår del var møtet vellykket og jeg håper inderlig at ved å starte denne underskriftskampanjen får fortgang og at kommunen får laget reguleringsplanen som mangler, sier Irene Primstad.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no