Østfold flyttebyrå

 • Syng ut hvis du vil være med i prosjektkoret Erland Dalen gleder seg til å starte med det nye prosjektkoret hvor Les Miserables og The Phantom of the Opera vil stå i fokus.

Syng ut hvis du vil være med i prosjektkoret

Erland Dalen og José Antonio Rubio står bak prosjektet som skal fremføres i forbindelse med Alfaz del Pi sin internasjonale korfestival i mai neste år.

ALFAZ DEL PI

Det er sanger fra Les Miserables og The Phantom of the Opera som skal fremføres denne gangen, og alle kan melde seg på. 

– Sist gang vi arrangerte et slikt kor var det Abba som stod i fokus, forteller Dalen når Vikingposten møter ham på en kafé i byens sentrum. 

– Det ble en kjempesuksess! Salen i Casa Cultura var stappfull og det var mange som ikke fikk billett. De som var med syntes det var veldig gøy.

Det vil komme mange sangere fra Norge som skal være med, og Dalen håper like mange vil melde seg på fra Costa Blanca. 

– Ungdom, voksne og godt voksne kan melde seg på. Det er overhodet ikke nødvendig at man har sunget i kor fra før av, man må bare ha lyst til å delta. Mange tror de ikke har en god nok stemme, men det er bare tøys. De fleste får det til med litt øving. Vi oppfordrer menn til å melde seg på da det pleier å være flest kvinner som deltar.

Det vil bli flere øvelser, den første i slutten av september, men deltakerne vil også få utdelt øvingsfiler slik at de kan øve seg hjemme på tekster og toner. 

– Dette er noe alle får til, og de kan bruke filene på mobil eller på PC, opplyser Dalen.

Prisen for å være med er 100 euro for voksne og 60 euro for studenter. Det går med på å dekke utgifter til instruksjon, øvingsfiler, reiser og overnattinger for arrangører og leie av Casa Cultura blant annet.

– Man kan betale på nett eller ved første oppmøte. Man kan også dele opp betalingen. Det viktigste er at man deltar, avslutter dirigenten.

Man kan registrere seg ved å bruke denne linken: http://stutt.no/20871b

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no