Østfold flyttebyrå

 • Til Costa Blanca for å lære bort healing-teknikker Cecilie Violett Beyer har holdt mange kurs i Norge. I april kommer hun til Alfaz for å holde kurs der.

Til Costa Blanca for å lære bort healing-teknikker

Cecile Violett Beyer opplever sine spesielle evner som noe helt naturlig. Snart holder hun kurs hvor hun vil dele sitt talent med andre.

ALFAZ DEL PI

Når du møter Cecilie Violett Beyer fremstår hun som en helt vanlig, ung kvinne. Hun har mann og barn, og lever et forholdsvis vanlig liv. 
Utenom når hun går inn i andre mennesker for å ruske opp i dyptliggende problemer som mange ikke engang vet at de har.

– Healing er en tradisjonell og helhetlig orientert mellommenneskelig prosess for å hjelpe mennesker til en bedre helse og livskvalitet fysisk, psykisk og åndelig, sier den unge kvinnen. Det har veldig gode resultater, jeg har hjulpet mange. Dessuten er det noe alle kan lære. Det er en naturlig evne de fleste har, og som kan videreutvikles og styrkes.

Cecilie har hatt spesielle evner helt siden hun var barn. Hun ble aldri redd når hun så det hun kaller engler og lysvesen, fordi hun trodde alle så det samme som henne.

Sett denne? Handlekurven er blitt dyrere i Spania

– Mor ba aftenbønn hver kveld, og da både så og følte jeg nærvær av lysvesen. For meg føltes dette veldig naturlig. Skremt ble jeg aldri, bare fylt med kjærlighet og dyp ro.

Etter hvert som hun vokste opp, videreutviklet hun sine evner, og i dag hjelper hun folk med alle slags problemer, fysiske som psykiske.
– Mennesker fra alle samfunnslag tar kontakt med meg. Holdningene til healing har forandret seg mye i de senere årene. Det er blitt mer åpenhet rundt temaet, og media har mer fokus på denne behandlingsformen.

Metoden hun bruker er tilsynelatende enkel, og hun trenger ikke å møte personen eller vite hvem han eller hun er.

– Jeg fanger energien til et menneske via stemmen på telefon i løpet av få sekunder. For meg er stemmen som et fingeravtrykk. Etter at vi har snakket litt sammen, ber jeg personen som skal bli healet om å legge seg ned. Vi går inn på negative tankemønstre, dypt ned i underbevisstheten, der ligger det alltid mye rusk som er med på å lage litt krøll i hverdagen.

Les også: Vil gi turister ekstra rabatt på helsetjenester

Skal man tro folk som har prøvd metoden til Cecilie, merker man i løpet av noen få sekunder at kroppen blir tung, og at den begynner å jobbe. Prikking og stikking og rumling i magen er vanlig, det er også press i pannen og stikking i tinningene.

– Det kan bli noen følelser underveis, som tårer og irritasjon, tilføyer Cecile. Det er vanlig å slumre inn og ut av søvn, man blir veldig avslappet og rolig. Noen ser også lys og farger.

Nå inviterer healeren til Metafysisk healingkurs. Her vil man lære teknikker for å heale seg selv og andre. Kurset blir holdt i Alfaz del Pi, 19. – 20. april.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no