Østfold flyttebyrå

 • Tilbake til start! Det var her ved restaurant Ole Bull på Los Dolses-senteret Robert Johansen kom første gang, tilbake i 2002.
 • Tilbake til start!
  Fredag klokken 12 åpner Johansen dørene på nytt ved den påkostede restauranten i Villamartin.
 • Tilbake til start!
  Robert Johansen var selv med å bygge kjøkkenet ved restauranten i 2002/2003. – Her har jeg et kjøkken som et kjøkken skal være.

Tilbake til start!

Restaurant Ole Bull blir åpnet igjen.

VILLAMARTIN

I 2002 kom Robert Johansen til Costa Blanca og Villamartin for å være med å starte opp restaurant Ole Bull. Nå, 11 år senere, er han tilbake for å drive restauranten selv.

Det blir som å rykke tilbake til start når Robert Johansen åpner restaurant Ole Bull fredag.

– Denne gangen blir det for å bygge opp restauranten igjen. Det var her mitt første kjennskap til Costa Blanca ble gjort. På oppdrag av Åse og Alf Lone, som kommer fra Osterøy hvor Ole Bull ble født, startet vi opp her i 2003. Men jeg reiste tilbake til Oslo i 2006 for å starte Hard Rock kafe der. Restauranten her lukket dørene i 2008, så nå er det på tide å få den opp å gå igjen. Det er et stort potensial med mange skandinaver i området rundt Los Dolses-senteret, sier restauratøren til Vikingposten.

Trenger du leiebil i Spania eller Skandinavia? Gjør et søk her og finn din bil

Det har kostet både tid og penger når dørene til restauranten åpner fredag klokken 19.30.

– Her er det mange skjulte kostnader, men mulighetene her er store. Det er sitteplasser til 200 mennesker når vi åpner opp restauranten. Jeg var selv med å bygge opp kjøkkenet tilbake i 2002, så her har jeg et kjøkken som et kjøkken skal være. Alt ligger til rette for at vi skal få til en kvalitetsrestaurant hvor vi vil servere mat fra både det norske og europeiske kjøkkenet, sier Johansen.

Tirsdag ettermiddag er markisene på uteplassen kommet opp, og med dørene åpne kommer de første nysgjerrige gjestene innom.

– Vi har savnet en middagsrestaurant i nærmiljøet. Jo flere vi har å velge i, jo bedre, sier Marianne Jävert. Vi bestiller bord til seks personer lørdag, da tar vi med våre svenske venner for å teste ut Ole Bull.

Johansen har fått en avtale med ekteparet Lone om overtakelse av restauranten.

– Åse og Alf er overlykkelig over at restauranten igjen åpner. Jeg gleder meg også stort selv til å få ut potensialet i denne flotte restauranten. Med tiden vil jeg se på muligheten for å kanskje utvide med lokalene vegg-i-vegg. Foreløpig får vi lov å bruke hele uteplassen. Da har vi mulighet til å arrangere mindre konserter og lignende. Det blir en spennende tid fremover, avslutter Robert Johansen.

Fredag klokken 19.30 er det åpning med nesten 150 gjester.

Åpningstidene blir fra klokken 12 til 23 med blant annet en 4-retters lunsjmeny til 15 euro. I juli og august vil restauranten kun holde åpent kveldstid.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Skål for kjærligheten!

Anne-Grethe og Hans-Petter Hansen måtte søke kongen om tillatelse før de giftet seg. Nå har de feiret 60 års bryllupsdag på Costa Blanca.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no