Østfold flyttebyrå

 • Tilbyr gruppetrening ute i det fri Det var en sprek og motivert gjeng som deltok på gruppetreningen forrige onsdag morgen. Her er Kiara Steffens(f.v.), Elisabeth Eng, Monica Nilsen, Marcelo Andreoli, Murna Pettersen, Kristina Nomme, Susann Kolaas og Siren Brækken.
 • Tilbyr gruppetrening ute i det fri
  Kiara Steffens og Marcelo Andreoli har planer om å utvide tilbudet med gruppetreninger etter hvert. Snart kan man også melde seg på yoga og dans.

Tilbyr gruppetrening ute i det fri

Tilpasset skandinaver i alle aldre.

 

QUESADA

Marcelo Andreoli er personlig trener og holder gruppetreninger i den flotte pinjeskogen i Ciudad Quesada, hvor man kan være med på individuelt tilpassede styrkeøvelser sammen med skandinaver i alle aldre.

Andreoli er opprinnelig fra Uruguay, men har bodd fire år i Norge og snakker derfor flytende norsk. For omtrent to år siden bestemte han og kjæresten, Kiara Steffens, seg for å flytte til Quesada.

På grunn av deres felles interesse for trening, kom de opp med ideen til gruppetreningene, som de begynte med i fjor høst.

– Vi hadde en plan om å starte noe eget, og da ville vi lage et tilbud som passer for alle. Det synes jeg at vi har klart. Flere av de som var med på de første gangene, tenkte at treningen ikke ville passe for dem, men alle som har prøvd har kommet tilbake, forteller Marcelo Andreoli til Vikingposten og smiler.

– Vårt mål har alltid vært at treningen skal være hyggelig å være med på – og ikke minst sosialt. Vi har hatt folk her helt fra 18 til 77 år. Vi prøver å finne ut på forhånd hvem som kommer, slik at vi kan tilpasse treningen til hver og en, men det er viktig at man kjenner etter selv hva man klarer, sier Kiara Steffens.

Paret er nå i gang med å starte grupper andre steder enn i Quesada. Forrige uke begynte de med gruppetreninger i Torrevieja.
– Det var en mer internasjonal gruppe, hvor de fleste var spanske eller engelske. Hvis folk er interessert kommer vi også til å tilby yoga og dans etter hvert, sier Andreoli.

Skal du ha leiebil i Spania eller Skandinavia? Sjekk ut alle mulighetene her - gratis norsk servicetelefon + prisgaranti

Siren Brækken meldte seg på gruppetrening i Pinjeskogen forrige uke og falt for den med en gang.


– Jeg liker at treningen er for alle aldre, og det er helt nydelig å trene ute i sola. Man kjenner sine egne begrensninger og kan tilpasse treningen deretter. Jeg har leddgikt, så dette er bra trening for meg. Tidligere var jeg veldig dårlig på styrketrening, men jeg har alltid vært aktiv – gått turer og drevet med line dance.

Susann Kolaas har vært med nesten siden september. Hun var ikke særlig aktiv før, men har holdt på litt med spinning før hun fikk barn.

– Jeg prøver å delta på gruppetrening tre ganger i uka, og jeg merker ganske stor fremgang siden i høst. Både kondisjonen og koordinasjonen er blitt bedre. Barna mine på 9 og 12 år er med på gruppetreningen for barn og ungdom, som er på mandager. De liker det veldig godt, og det skal ganske mye til før de dropper en trening.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no