Østfold flyttebyrå

 • Tipp og vinn en juleskinke Butikkansvarlig Doris Oma viser her frem skinken som du skal tippe vekten på. Den vil bli delt ut til en heldig vinner nærmere jul.

Tipp og vinn en juleskinke

Bli med på vår julekonkurranse.

TORREVIEJA

Da nærmer julen seg med stormskritt, og som tidligere år gir slakter RIOS i Torrevieja bort en juleskinke til en av Vikingpostens lesere. Det eneste du må gjøre er å tippe riktig vekt på skinken.

Spekeskinke er tradisjonell spansk julemat, og vi skandinaver elsker den også. Vår samarbeidspartner i julekonkurransen er som alltid slakteriet Carnicos Rios. I år er det jubileum for slakteren og familiebedriften som feirer 50 år. De bidrar også i år med en juleskinke som er håndplukket til Vikingpostens uhøytidelige julekonkurranse.

– Min far grunnla Carnicas Rios tilbake i 1967. Vi har feiret 50-årsjubileet med å oppgradere og fornye forretningen her på industriområdet Casa Grande, forteller Pepe Rios til Vikingposten.
– Vi har blant annet fått en pris «kommersiell fornyelse» av kommunen etter vi pusset opp og installerte et nytt lyssystem og fikk lysere lokaler. Det er vi stolte av, sier slakteren.

Trenger du leiebil i Spania - eller Skandinavia, for den del? Gjør et søk her - gratis norsk servicetelefon


Julen er høysesong og travel for familiebedriften på industriområdet Casa Grande i Torrevieja.
– I år importerer vi mer ost og har vi et større sortiment enn tidligere. Vi har kunnet senke prisene ved større importvolum og det har igjen gjort utslag i form av en stor omsetningsøkning.

Slakteren vil også fortsette å lage ferdigmat for avhenting.
– En porsjon koster mellom tre til fem euro og vil selger cirka 150 porsjoner per dag, det er tydelig noe folk vil ha.

Julematen er på plass og flere skandinaviske restauranter i Torrevieja har bestilt varer fra slakter Rios.
– Det er foreløpig ikke så mange privatpersoner som har bestilt julemat enda, men vi vet av erfaring at de fleste kommer litt nærmere jul, avslutter Pepe Rios.

Markedsansvarlig hos Vikingposten, Jeanette Pettersson, er klar til å ta imot forslag på hvor mye årets juleskinke veier.
– Nå har vi har veid årets skinke, og håper som vanlig mange av Vikingpostens lesere vil være med å tippe vekten. Husk at det må som alltid være tre desimaler etter komma, så det er nok vanskelig å tippe helt riktig, sier Pettersson.

Vil du være med på trekningen av årets skinke gjør du det slik: Tipp vekten på skinken. Svaret skal være med tre desimaler. Det kan bare leveres inn én kupong/epost fra hver husstand per uke.

Levér eller send kupongen til Vikingposten, Carretera del Torrejón/Lomas Playa III, 03188 Torrevieja innen 18. desember.
Eller send e-post til jeanette@vikingposten.no med emnefelt JULESKINKE 2017. Du kan også sende SMS til: +34 667 640 552.

Den som kommer nærmest vekten på skinken vinner. Vi deler også ut noen hyggelige overraskelser til de som kommer nest nærmest. Vinnerne blir offentliggjort i Vikingpostens siste utgave før jul, 21. desember.

PS! Premiene blir levert på Costa Blanca. Befinner årets vinnere seg andre steder, sørger vi for å ta vare på premiene til det blir en anledning til å hente de.

Denne saken handler om

Kommentarer



På forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no