Ronnie Le Tekrø spiller inn deler av albumet på Playa Flamenca.

" />
Østfold flyttebyrå

 • TNT-Tekrø får hjelp i Torrevieja til ny plate Agustin Granados (fra venstre), Markus O. Klyve, John Fryer og Ronnie Le Tekrø har et fruktbart samarbeid på Costa Blanca. Nå blir det plate i mars 2011 av samarbeidet. Foto: Terje Aspdahl
 • TNT-Tekrø får hjelp i Torrevieja til ny plate

TNT-Tekrø får hjelp i Torrevieja til ny plate

Ronnie Le Tekrø spiller inn deler av albumet på Playa Flamenca.

TORREVIEJA

Supergitarist Ronnie Le Tekrø er på Costa Blanca i sin ferieleilighet, og lager ny plate. Nå er det ikke TNT det gjelder, men et eksperiment med elektronisk musikk og gitar. Derfor skal skiva hete Social Experiment (sosialt eksperiment). Sammen med seg på plata har han Markus O. Klyve (keyboard) og den spanske klassiske gitaristen Agustin Granados. Sistnevnte bor i Torrevieja.

Les også: Slik blir programmet for spansk-norske dager

- Her på Playa Flamenca er jeg i et helt annet miljø. Både varmen og omgivelsene gir en større kreativitet enn i Norge. Jeg har jobbet sammen med Agustin Granados tidligere, og vi har funnet en musikalsk plattform sammen. Han spiller helt fantastisk på gitaren, sier Ronnie Le Tekrø til Vikingposten.

Tekrø har også med seg en superprodusent til Spania. Musikkprodusenten John Fryer har produsert hundrevis av plater, og har jobbet med storheter som U2, Depeche Mode og Yazoo.

Les også: Åge & Sambandet leverte varene

- Det er har vært noen fine dager med fine mennesker og musikere. Helt uten stress. Samtidig har vi jobbet godt og jeg tror produktet blir meget bra. Etter mange år i bransjen er det fantastisk å se hvilken entusiasme Ronnie Le Tekrø legger for dagen, sier John Fryer.
Le Tekrø er på sin side begeistret over å ha med seg John Fryer.
- Det er utrolig å få jobbe med en produsent i et slikt format. Det ganske enkelt helt rått, sier Ronnie.

Les også: Godt i gang med asfalteringen i Torrevieja

Musikertrioen er også fulle av lovord om hverandre, og de trives helt klart sammen.
- For min del er det fantastisk å få jobbe med storheter som Tekrø og Fryer. Dette er et slags eksperiment. Faktisk ganske avansert, sier Markus O. Klyve.
- Jeg har alltid likt Ronnie Le Tekrø sin musikk. For en som meg som alltid har vært soloartist, lærer jeg mye av å prøve ut andre musikkformer. Og som gitarist sier du ikke nei til å spille med Tekrø. Han utvikler musikken på en måte jeg liker. Vi forstår hverandre som musikere, fastslår Agustin Granados.

Plata er planlagt å være ute i mars 2011. men allerede i november slipper Tekrø og TNT sin neste og kanskje siste skive. Den heter "A farewell to arms".

- Det kan godt være dette er TNT sin siste plate. Jeg er godt fornøyd med TNT, men jeg søker nye utfordringer, sier Le Tekrø.

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no