Østfold flyttebyrå

 • Tømte huset på fem minutter Richard Tønnesen (f.v.), Roger Malvik og Einar Tønnesen var både overrasket og godt fornøyd med responsen til deres «gårdssalg» sist søndag.

Tømte huset på fem minutter

Det var rift om innbo- og løsøre som ble gitt bort søndag.

TORREVIEJA

Folk kom opptil én time før Roger Malvik åpnet porten i calle Santa Teresa De Jesus nr. 42.

– Dette gikk over all forventning. Folk kom allerede klokken 11, men vi hadde annonsert om åpning klokken 12 og vi holdt den timeplanen, sier Roger Malvik etter det siste løsøre forsvant ut porten.

Brødrene Einar og Richard Tønnesen valgte å gi bort mye av både innbo og løsøre etter at deres far gikk bort for en tid tilbake.

– Vi har selvsagt tatt vare på personlige ting, men allikevel var det mye vi ikke kunne ta med oss tilbake til Norge. At noen andre nå får bruk for dette er vi bare glade for, sier brødrene Tønnesen.

Trine Stiansen, Maria Ovenstad og Lillian Lian hadde mobilisert for en god venninne som driver et hundepensjonat og et dyresenter.

– Hun mangler stort sett alt og legger ned all sin tid på dyrene. Da vi så saken om dette i Vikingposten forrige uke ble vi enige om å ta turen. Nå får hun både sofa, komfyr og stoler å sitte på. Det hjelper masse, sier Lillan Lian.

For eiendomsformidlere ble det også nye bekjentskaper under «gårdssalget».

– Jeg har knyttet kontakt med en som både driver brukthandel og gir bort diverse til veldedige organisasjoner. Det er ikke så sjelden det er møbler og innbo som må fjernes fra en bolig som skal selges. Nå har jeg alternativer i fremtiden. Dette har vært en stor suksess, slår Malvik fast.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no